Amatör Süper Lig'de 6. hafta yapılan maçlarla sonuçlandı. 5.hafta Kaynaşlı Belediyespor'a 1-0 yenilen ve liderliği Düzce Belediyespor'a kaptıran Beyköy Belediyespor, Gümüşova Belediyespor ile yaptığı ve 2-1 kazandığı maçın ardından yeniden lider oldu. Düzce Belediyespor'un Akçakocaspor'a 1-0 yenilmesiyle Beyköy liderliği tekrar averajla geri aldı.

Akçakocaspor son iki maçını kazanırken çıkışını sürdürdü. Kaynaşlı Belediyespor, Doğanlıspor'u gol yağmuruna tuttuğu maçı 8-0 kazandı. Kaynaşlı Belediyespor aldığı galibiyetle de üçüncü sıraya yerleşti. Yığılcaspor, Çilimli Belediyespor ile yaptığı maçı 2-1 kaybederken üst üste ikinci mağlubiyetini aldı. Alınan mağlubiyetle de Düzce Belediyespor'u yakalama fırsatını da kaçırdı.

Çilimli Belediyespor ise Yığılcaspor galibiyeti ile ligdeki ilk galibiyetini aldı. Alınan galibiyetle de üçüncü haftadan itibaren bulunduğu son sıradaki yerinden de kurtulmuş oldu. Geçen hafta Gümüşova Belediyespor'u yenen ve son maçında da Cumayeri Belediyespor'u 3-0 yenen Yeni Taşköprüspor toparlanmaya başladığını gösterdi. Önümüzdeki hafta Beyköy Belediyespor ile Cumayeri Belediyespor , Düzce Belediyespor ile toparlanma sürecinde olan Yeni Taşköprüspor oynayacak.

Kaynaşlı Belediyespor geçen hafta ilk galibiyetini alan Çilimli Belediyespor ile karşılaşırken, Gümüşova Belediyespor Doğanlıspor ile oynayacak. Akçakocaspor ile karşılaşacak olan Yığılcaspor ise rakibini yenerek yükselişe geçmek istiyor.