Açık Öğretim Fakültesi sınavları nedeniyle Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde karşılaşmalar pazartesi gününe alınmıştı. Ilimizi bu ligde 9. grupta temsil eden temsilcilerimizden Beyköy Belediyespor ikinci yarının ikinci haftasında İscehisarspor deplasmanına konuk oldu. Ikinci yarıya yaptığı transferlerle iddialı giren ve ilk maçtan 3 puanla ayrılan temsilcimiz, düşmeme mücadelesi veren zayıf rakibi karşısında üstün bir oyun sergiledi. Maçı 45. dakikada Mustafa'nın attığı golle 1-0 kazanan Beyköy Belediyespor, puanını 25'e yükseltti. İscehisarspor'un 2. yarıda kazandığı penaltı atışını kurtaran kaleci İlker, takımının 3 puan almasında büyük pay sahibi oldu.

ilimizi aynı grupta temsil eden Akçakocaspor ise rakibi Emirdağspor'un ligden çekilmesi nedeniyle haftayı hükmen 3-0 galibiyetle geçti.

Süper Amatör Ligi'nde ise oynanan mücadelede Düzcespor, Pırpırspor'u 8-0 mağlup etti. Düzcespor'u galibiyete taşıyan goller Serkan, Hüseyin, Celal, Doğancan, Soydan ve 3 tane Bünyamin'den geldi. Bu sonuçla Düzcespor yoluna firesiz devam ederken liderliğini de sürüdürdü.

Süper Amatör Ligi'nde oynanan karşılaşmalarda alınan diğer sonuçlar ise şöyle:

Çilimli Belediyespor 3-3 Yığılcaspor
Bahçeköyspor 1-3 Sivrikaya Sinerji
Üçköprüspor 0-1 Yeni Taşköprüspor

1. Amatör Sonuçları ise
Çiftlik Gençlikspor 0 – 2 Köprübaşıspor
Aydınpınarspor 2 – 0 Gökspor