İki grupta oynanan maçlarda A Grubu’nda Üçyolspor bu hafta sonu Çiftlik Gençlikspor ile 2-2 berabere kalırken şampiyonluğunu son haftaya bıraktı. Üçyolspor 11 maçta, 7 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet ile 24 puan topladı. Ligin ikincisi Hamidiyespor son haftalarda büyük bir çıkış yakalayarak ligin ikincisi olurken bir maç eksiği ile 21 puana ulaştı. Hamidiyespor, son haftada Karaçalıspor ligden çekildiği için bu müsabakayı 3-0 hükmen kazanıp 3 puanın sahibi oldu.

Düzce Modern Eğitimcilerspor son maçta Beçispor’a gol yağdırırken sahada şov yaptı. Düzce Modern Eğitimcilerspor 10 maçta, 21 puan ile 3’üncü sırada yer alıyor. Düzce Modern Eğitimcilerspor son iki haftada Çiftlik Gençlikspor ve Üçyolspor ile oynayacak. Bu maçlar Modern Eğitimcilerspor’un kaderini tayin edecek. Bu grupta Çiftlik Gençlikspor ve Beçispor’un hiçbir iddiası kalmadı.

A Grubu’nda son iki haftaya girilirken ilk üç şu şekilde oluşuyor: Üçyolspor, Hamidiyespor, Düzce Modern Eğitimcilerspor. Son iki sırada yer alan Karaçalıspor ve Dikmelispor küme düşen takımlar oldu.

B Grubu’nda Kirazlıspor 26 puan ile lider durumda. Bu hafta sonu Kirazlıspor, Selamlarspor’u yendiği takdirde şampiyonluk turunu atacak. İkinci durumda yer alan Koçyazıspor’un hafta sonu Altunçayspor’a 4-3 yenilmesi kendisine büyük yara aldırdı. Koçyazıspor 10 maçta, 22 puana sahip iken Selamlarspor, 11 maçta, 18 puana sahip.
İlk üç için Selamlarspor Özbalatlıspor ile yarı içinde bu hafta oynanacak maçlar neticesinde ilk üçün belli olacağı gözüküyor. Özbalatlıspor bir maç eksiği ile ligin 4’üncü sırada yerini koruyor. Özbalatlıspor bu hafta sonu Koçyazıspor ile oynarken Selamlarspor, Kirazlıspor ile oynayacak. Ligin son sıradaki Üçköprüspor küme düşerken ikinci takım Saçmalıpınarspor veya Altunçayspor takımlarından birisi olacak. Bu hafta Gölyaka İlçe Sahası’nda oynanacak Saçmalıpınarspor-Altunçayspor maçı iki takım için çok önemli galip gelen takım ligde kalacak.