Yeni sezonun ikinci haftasında Düzce Gençler Birliği Spor kulübü yöneticileri ve futbolcuları Aydınpınar’da yapılan moral ve motivasyon kahvaltısında bir araya geldi. Takımın eksikliklerini tamamladıklarını dile getiren Düzce Gençler Birliği Spor kulübü Başkanı Nuh Yüksel, sezonun bundan sonraki maçlarına daha ciddi ve daha hazırlıklı olarak en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirtti.

Düzce’de amatör takımların sponsor bulma konusunda çok sıkıtı çektiklerini söyleyen Yüksel,
“Biz herşeyden önce taraftarız. Sonra yönetici olmaya adayız, yöneticiyiz. Elimizden geleni yapıyoruz. Düzce Gençler Birliği olarak Aydınpınar Köyü bölgemizde devam ediyoruz. Düzce Gençler Birliğini en iyi şekilde temsil etmeye çalıyoruz. Bütün liglere katıldık. Eksi puanımız da olsa küme düştüğümüz takdirde bölgemizi yine en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Düzce Gençler Birliğini, Düzce’nin takımı, geçtiğimiz yıllarda centilmen takım olarak seçildik. Yine aynı şekilde devam ediyoruz.
Bu sene biraz farklı olacak. Önümüzdeki yıllarda alt yapıyla katılmayı düşünüyoruz. Şu an bünyemizde 35’e yakın sporcumuz mevcut. Maddi olarak sıkıntımız var, bu sadece Düzce Gençler Birliğinin değil Düzce’deki tüm amatördeki takımların sorunu. Ama bize maddi ve manevi destek veren spornsorlarımıza teşekkür ediyoruz. Köyümüzün esnaflarından bu konuda biraz daha destek bekliyoruz. Onların bu konuda biraz daha duyarlı olmasını istiyoruz. Biz, Düzce Gençler Birliği’ni yardım olursa daha yükseklerde iyi temsil edeceğiz.” dedi.
Aydınpınar’da yapılan kahvaltının sonunda takıma sponsor olan firmalara teşekkür belgesi takdim edildi.

Haber: G. KARDUZ