Düzce'de 18 Temmuz Şehir Stadı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binası arasında yapılması düşünülen ancak gönderilen proje yetersiz olduğu için federasyondan geri dönen Amatör Spor Evi konusu İl Genel Meclisi'nin toplantı gündemine de yansıdı. Görüşülmesi için Meclis Üyeleri Kemalettin Mezarcı. İbrahim Erdoğan, İbrahim Bilgin ve Ersin Kavil tarafından Meclise sunulan önerge de şu ifadelere yer verildi :

“ Gençlik Spor Müdürlüğü Amatör Spor Kulüplerine malzeme alımı için ayrılmış bulunan 50 bin YTL'nin yine spor müdürlüğü hizmet binaları ve amatör spor kulüpleri tesislerinin onarımlarında kullanılmak üzere 30 bin YTL'nin ayrılmasını teklif ediyoruz. “

Meclis tarafından gündeme alınan önerge görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilirken konuyla ilgili bilgi aldığımız ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık, kararın kendilerini sevindirdiğini ve Amatör Spor Evi için malzeme yardımından çok inşaat yapımının önemli olduğunu ifade etti. 

Toplantı da Amatör Spor Evi'nin yapılması için Meclise sunulan önerge görüşülmek üzere Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.