Yıldızlar Anadolu Ligi Basketbol grup müsabakaları Kaynaşlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü spor salonunda 240 sporcunun katılımıyla başladı.
Tüm Türkiye genelinde yıldız sporcuların ortaya çıkarılması için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hata geçirilen Yıldızlar Anadolu Ligi Basketbol grup müsabakaları Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde başladı. Grup müsabakalarına Samsun, Çorum, Amasya, Sinop, Kastamonu, Karabük, Bartın, Zonguldak, Bolu ve Düzce illeri katılırken kız ve erkek takımları olmak üzere toplam 240 sporcu finallere kalabilmek için parkede mücadele edecek.
Yıldızlar Anadolu Ligi Basketbol grup müsabakaları açılış seremonisinde konuşan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, “ Sizleri Düzce’mizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Analig ile içinizden yıldızlar çıkacak ve bayrağımızı tüm turnuvalarda dalgalandıracak. Türkiye olarak basketbolda büyük sıçrama yakaladık. Bu sıçramanın devamı da sizler olacaksınız “ ifadelerinde bulundu.
Yıldızlar Anadolu Ligi Basketbol grup müsabakaları 2 gün boyunca Kaynaşlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü spor salonunda devam edecek.