Düzce Motosiklet Kulübü bugün Anıtpark’ta imza kampanyası başlattı. Gümüşpınar köyünde bulunan bir araziye yapılması düşünülen Pist için başlatılan imza kampanyasına ilgi oldukça çoktu. Vatandaşların da büyük destek verdiği  kampanyaya ayrıca Düzce Garaj Motor Sporları Kulübü de katıldı.

Anıtpark alanında onlarca motorlu Kızılay TIR’ına kan bağışında da bulundu. Düzce Motosiklet Kulübü Başkanı Volkan Demireriten, Türkiye genelinde motor sayısı bakımından Düzce’nin üçüncü sırada olduğunu ve Düzce’ye bir pist yapılması gerektiğini dile getirirken, pistin motor kazalarını da engelleyeceğini savundu.

Demireriten, “ Düzce’ye futbol sahası yapıyorlar. Buda bizim için önemli. Topçu gelip e-5’de asfaltta top oynayabilir mi? Oynarsa gelsin oynasın. Kenan Sofuoğlu da bu piste destek veriyor. Türkiye genelinde motor sayısı bakımından Düzce 3. Sırada bulunuyor. Bu ilde bu kadar motor var ise bu pistin yapılması gerekiyor. Ayrıca Gümüşpınar köyünde yapılması planlanan pist sadece motorculara değil. Otomobil sporları, binicilik, atıcılık içinde kullanımlı olacaktır. Burada ki tapusu bakanlıktan geldi. Yetkililerimiz de bu konuya ilgi göstermeli,  bir an önce bu pist yapılmalıdır.” Dedi.

Kampanyaya katılan bir çocuk ise, yollarda ölen arkadaşlarının olduğunu,  bu nedenle kendisinin motor konusunda ve trafik konusunda eğitim aldığını belirtti.

HABER: E.BEKTAŞ