Göreve yeni seçilen Düzcespor Yönetimi'nin Teknik Direktör olarak takımı daha önce de çalıştıran Bülent Topuzoğlu ile anlaşması, spor kamuoyunu teknik kadroya destek vermek veya vermemek konusunda ikileme düşürdü. Kamuoyu anketleri, geçtiğimiz sezon takımı çalıştıran ve Süper Amatör'den Üçüncü Lige çıkmasında emeği olan Zafer Göncüler ile anlaşılmasını bekliyordu.

Öncü İnternet Sitesi'nde düzenlenen ve 168 kişinin oy kullandığı ankette, Zafer Göncüler yüzde 50,6 oranı ve 85 oy ile en çok istenen teknik direktör olurken, Göncüler'i yüzde 16,7 oranı ve 28 oy ile Sadi Tekelioğlu izledi. En çok istenen üçüncü aday ise yüzde 12,5 oran ve 21 oy ile Kenan Şereflioğlu olurken, göreve getirilen Bülent Topuzoğlu, yüzde 6,5 oranı ve 11 oy ile dördüncü sırada yer aldı.

Yönetimin Zafer Göncüler ile maddi nedenlerden dolayı anlaşamadığı öğrenilirken, Topuzoğlu'nun göreve getirilmesi ile ilgili haberlere de tepki dolu yorumlar geldi. Topuzoğlu'nun daha önce çalıştırdığı takımların başarısız olduğu eleştirileri yapılan yorumlarda, Zafer Göncüler ile anlaşılamamasının nedeni de soruldu.

Spor camiası, yönetimin teknik direktör tercihini oy birliği ile yaptığını, ancak bu tercihin kamuoyu nezdinde kabul görmesi için kamuoyunun Topuzoğlu'ndan başarılı bir takım kurmasının beklendiği değerlendirmelerini yapıyor.