Bölgesel Amatör Lig 13. Grupta ilk yarıyı lider olarak bitiren Düzcespor ikinci yarı hazırlıkları için Antalya’da kampa girdi. Dün hazırlık maçında yine BAL’da oynayan Edirnespor ile karşılaşan temsilcimiz Selim ve Burak’ın golleriyle rakibini 2-1 yendi. Takımda moralin yerinde olduğunu söyleyen Düzcespor teknik direktörü Mustafa Yıldırım, ikinci yarı için en iyi şekilde hazırlandıklarını, iyi oyuncularda oluşan takımın fiziki olarak tempolu bir şekilde hazırlandığını belirtti.

Antalya kampının çok iyi geçtiğini ifade eden Yıldırım, “ Bu imkanı bize tanıyan başta başkanımız İsmail Bayram’a ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyoruz. Yönetim kurulumuzdan başkan yardımcısı Nusret Özsoy ve genel kaptan Gürsel Coşkun bizi yalnız bırakmıyorlar. Buradaki çalışmalarımızın semeresini en iyi şekilde ikinci yarıda göreceğiz. Bu takım mutlaka 3. Lige çıkacak. Bizim istediğimiz taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın. İyi bir takımız ve bizi kimse yıkamaz.” Dedi.

Yeni transfer Adem’e henüz forma şansı veremediklerini belirten Yıldırım, Adem’in çok iyi bir oyuncu olduğunu ancak fizik olarak hazırlanması gerektiğini söyleyerek, ligde oynamaya başladığında takıma çok şeyler katacağına inandığını ifade etti.

Düzcespor’un Antalya kampı neşe içinde devam ederken, bugün Kahramanmaraşspor ile bir hazırlık maçı daha oynanacak.