Düzce topuk yaylasında hazırlanan Antalyaspor'un hazırlık maçları belli oldu. Kırmızı-beyazlılar, Topuk Yaylası'nda 3 hazırlık maçı yapacak. Düzce topuk yaylasında, yoğun tempoda hazırlanan Antalyaspor’un hazırlık maçları serisi ile devam edecek.

30 Temmuza kadar Topuk Yaylası'nda 2016-2017 sezonunun hazırlıklarını sürdürecek olan Antalyaspor, kamp süresince 3 hazırlık maçı oynayacak. Akdeniz temsilcisi, 23 temmuz Cumartesi günü saat 11.00'de Suudi Arabistan ekibi Al Khaleej FC, 27 Temmuz Çarşamba günü saat 17.00'de Gürcistan ekiplerinden Torpedo Kutaısı ve son hazırlık maçını ise 29 Temmuz Cuma günü saat 11.00'de PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.Antalyaspor’un bu hazırlık maçlarında bütün oyunculara yer vermesi bekleniyor.

Antalyaspor'da kampın ardından futbolculara 2 günlük izin verileceği ve takımın daha sonra son kamp için Hollanda'ya hareket edeceği öğrenildi. Antalyaspor 14 Ağustos Pazar gününe kadar sürecek Hollanda kampında 4 hazırlık maçı yapacak ve daha sonra Antalya'ya döneceği bildirildi.

HABER: M. YILDIRIM