6 isimle yapılan görüşmeler sonunda Metin Aydın ve Kaan Dobra isimlerinin ön plana çıktığı öğrenildi. Son kararın yönetim kurulunun bu akşam yapacağı toplantıda verileceği ve yarın Saat 11:00'da yapılacak olan basın toplantısıyla kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.

Düzcespor Teknik Direktör arayışında sona yaklaştı. Kenan Şereflioğlu'nun görevinden istifa etmesiyle pazartesi gününden itibaren çok sayıda teknik direktörle görüşmelerde bulunan Düzcespor yönetiminin son kararını bu akşam geç saatlerde yapacağı toplantıda vereceği öğrenildi.

Konuyla ilgili edindiğimiz bilgilere göre 6 teknik direktörle tek tek görüşen yönetim kurulunun yapılan görüşmeler sonunda Düzcespor'un eski futbolcularından Metin Aydın ve Beşiktaşı'n eski futbolcularından Kaan Dobra isimlerinin ön plana çıktığını belirten ve bu iki isimle bu gün görüşmelere devam eden yöneticilerden Suat Öztürk iki isim üzerinde duruyoruz bu akşam yönetim kurulumuz teknik heyet konusunda son kez bir toplantı yaparak kesin kararımızı vereceğiz ve yarın saat 11'de düzenleyeceğimiz basın toplantısıyla yeni hocamızı kamuoyuna açıklayacağız dedi