Mustafa Yıldırım’ın sunumuyla Düzce spor kamuoyunun nabzını tutan Sportmence’nin dün akşam ekranlara gelen yayınında gergin anlar yaşandı. Programa telefon bağlantısıyla katılan Düzcespor Teknik Sorumlusu Semih Yuvakuran ile stüdyo konuğu olan Düzce Belediyespor Teknik Sorumlusu Özgür Oral arasında soğuk rüzgarlar esti.

ORAL: "ATAMAZSIN ZATEN!"
Düzcespor’un tesisleşme sıkıntısını yaşadığını takımların birlikte kaldığı sosyal tesisteki durumla anlatmaya çalışan Yuvakuran’ın tesisteki odaların durumu üzerinden örnek vermesi Oral’ı rahatsız etti.

YUVAKURAN: "DÜZCESPOR ANTRENÖRÜNÜN ODASI YOK!"
Yuvakuran, Belediyespor antrenörlerinin odası varken Düzcespor Antrenörünün bir odasının bile olmadığını söyledi. Yuvakuran, Oral’dan kendisini yanlış anlamamasını isterken Oral, ise yanlış anladığını belirterek Yuvakuran’ın açıklamalarından rahatsız olduğunu ifade etti. Yuvakuran, Düzce Belediyespor antrenörlerini atmak gibi bir düşüncede olmadığını vurgulamasına rağmen Oral sert çıktı ve ‘Atamazsın zaten’ yanıtını verdi.

Harareti yükselen tarafları araya giren sunucu Mustafa Yıldırım sakinleştirdi. Yaşanan durum tesisleşme eksikliğinin ne tür sorunlara neden olduğunu gözler önüne serdi.

Haber:Y.SEVER