2 Ocak tarihinde başlayan  ara transferde yaprak kımıldamıyor. Çok az oyuncunun forma değiştirdiği ara transfer sezonu 15 şubat günü sona erecek.

Ara Transferde Amatör Süper Lig takımlarından Beyköy Belediyespor Düzcespor’dan Gökali’yi, Düzce Belediyespor da Düzcespor’dan  Soydan’ı renklerine bağlarken, yenilgisiz liderliğini sürdüren Düzcespor iki oyuncu vermesine rağmen şu ana kadar herhangi bir transfer yapmadı.

Birinci amatörde ise takım sayısının fazlalığına rağmen Gölyakaspor, Taşköprüspor ve Yetiştirme Yurdu takımları beğendikleri oyuncuları renklerine bağlarken, ara transfer için kalan 10 günlük süre içinde transfer çalışmalarının yoğunlaşması bekleniyor.

Şu ana kadar ara transferde oyuncu almayan ligin zirvesindeki Düzcespor’un Teknik direktörü Zafer Göncüler, ara transferde oyuncu almanın zorluklarına değinmiş, profesyonel ligde boşta kalan oyuncuların amatöre dönmek istemediklerini, bunun nedeninin de yeniden profesyonel lige dönmek için gelecek seneye kadar bekleme zorunluluğunu göstermişti.