Transfer çalışmasına ilk başlayan takım Sivrikaya Sinerjispor. İç transferi fire vermeden halleden Sivrikaya sinerjispor, dış transferde Çilimli Belediyespor’dan Murat Deniz ile tecrübeli golcü Bülent Çakmak’ı transfer etti. Çilimli Belediyespor Teknik sorumlu Emre Baykal’la anlaşmaya vardıktan sonra en önemli oyuncusu Murat Deniz’i Sivrikaya Sinerjispor’a kaptırdı.
Çilimli Belediyespor iç transferde başka fire vermeden mevcut oyuncularıyla anlaştı. Dış transferde Aydınpınarspor’un tecrübeli kalecisi Yunus’u alarak kalesini sağlama almış oldu. Çilimli Belediyespor yönetiminin dış transferde Bolu’dan üç oyuncuyla anlaştıklarını bayramdan sonra imza attıracakları sızan bilgiler arasında.
Yığılcaspor Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’in Teknik sorumlu Cengiz Yazıcı’yı çağırarak iyi oyuncu bakmasını bu yıl iyi bir takım yapalım konuşması yapıldığı konuşuluyor. Yığılcaspor’un dış transfer çalışmaları doğrultusunda Adapazarı’ndan oyuncu baktığı öğrenildi. Kaynaşlı Belediyespor’un Teknik sorumlu Nihat Aydın ile anlaşma sağladıktan sonra bayramdan sonra iç transferi yapacaklarını daha sonra takıma genç oyuncu transfer etme çalışmalarına başlayacakları öğrenildi.  Teknik sorumlu Nihat Aydın yaptığı açıklamada “Yeni sezonda Kaynaşlı Belediyespor olarak genç kadro ile mücadele edeceğiz. “dedi.
Bir başka Süper Amatör takımı Düzce Belediyespor Teknik sorumlu Özgür Oral ile yola devam edecek. Düzce Belediyespor geçen dönem ikinci yarıya çok genç kadro ile devam etmiş ve başarılı olmuştu. Oral yeni sezonda Düzce Belediyespor olarak genç bir kadro ile devam edeceklerini söyledi. Cumayeri Belediyespor genç bir kadro ile yeni sezonda mücadele edecek. Süper Amatör ’ün diğer takımları Aydınpınarspor, Bahçeköyspor, Üçköprüspor, Pırpırspor, Gölyakaspor, Özsüt avlayanspor, Aziziyespor, Köprübaşısporun bayramdan sonra çalışmaların başlayacağı düşünülüyor.