Lige fırtına gibi başlayan ancak son haftalarda Zeytinburnu mağlubiyetinin ardından istenilen futbolu bir türlü sergileyemeyen Düzcespor’da dün tüm futbolcular tek tek uyarıldı. Takımdaki form düşüklüğü ve alınan sonuçlardan memnun olmayan Düzcespor yönetimi dün Başkan Yardımcısı Nusret Özsoy başkanlığında olağanüstü toplandı. Toplantıya yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra futbolcular ve teknik heyet de katıldı. Toplantıda tüm futbolcular tek tek uyarılırken, takımın forvet oyuncusu Arda Gençdoğan ise takım içindeki disiplinsiz hareketlerinden ötürü süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.
Düzcespor Başkan Yardımcısı Nusret Özsoy, takımın şampiyonluk parolası ile yola çıktığını ve bu sezon Düzce Spor’un şampiyon olmasını istediklerini belirterek, hiçbir futbolcu takımın üstünde değildir, olamazda. Arda takımdaki disiplinsiz hareketleri yüzünden süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır dedi.
Yönetim olarak teknik heyete güvenlerinin tam olduğunu da dile getiren Özsoy, her maçın final havası taşıdığını belirterek mağlubiyet bir yana beraberliğe bile razı olamayız dedi.
Haber; Ü.ÇETİN