Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Orhan Saka, Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erdoğan Bıyık’ın daveti üzerine Düzce’ye geldi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün daha önce kazan dairesi olarak kullandığı 180 M2’lik alanda yapımına başlanacak olan Amatör Evi hakkında bilgiler alan Saka, Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık’a Amatör Evinin yapımında destek olacağına dair söz verdi.

Orhan Saka’yı Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün önünde karşılayan Gençlik Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, TFF İl Temsilcisi Bayram Ali Kubilay ve Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık, misafir başkan ve heyetine büyük ilgi gösterdi.

Amatör Evi’nin yapımı ve yeri hakkında bilgiler veren Gençlik Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, binanın şeklini ve ulaşım avantajlarını misafir başkana aktardı. Ayaküstü yapılan kısa sohbetin ardından yemeğe geçen heyete Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık ev sahipliği yaptı ve yenilecek olan yemeğin ardından Erdoğan Bıyık Orhan Saka ve ekibi ile Ankara’ya doğru yola çıkacak.