Bayramlaşma programları devam ederken Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu da düzenlenen bayramlaşma programıyla bir araya geldi.y Katılımın az olduğu bayramlaşmada Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erdoğan Bıyık ev sahipliği yaparken programa Gençlik Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, TÜFAD Düzce Şube Başkanı Mustafa Yıldırım ve Futbol Kulüpleri temsilcileri katıldı.

Erdoğan Bıyık'ın tüm camianın bayramını kutlamasından sonra bir konuşma yapan Gençlik Spor İl müdürü Korhan Öztekin tüm spor camiasının bayramını kutlayarak, camianın sportif günler geçirmeleri dileğinde bulundu. Öztekin, önümüzdeki sezonun hayırlı olması temennilerinde de bulundu.

Kazasız, belasız ve sakatsız bir lig geçirmeyi istediklerini de belirten Korhan Öztekin, ayrıca yeni sezonda görev yapacak olan bütün hakemlere de başarılar diledi. TÜFAD' daki antrenörlerin çalışmalarında başarılı olmalarını beklediğini söyleyen Öztekin, ASKF başkanlığına da organizasyonlarında ve spor tesisleri çalışmaların da başarı dileklerinde bulundu.