03 Ekim 2015 tarihinde başlayacak olan Süper amatör lig eşleşme kurası Düzce ASKF. toplantı salonunda ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık, Futbol Federasyonu İl Temsilcisi  Gökhan Karadağ, İl Temsilcisi yardımcısı Bora Bilal Baykurt, TÜFAD Başkanı Murat Şhabe, Futbol Saha Komiserleri Başkanı Hüsnü Ovalı ve lige iştirak eden kulüp yöneticilerinin katılımlarıyla yapıldı. 14 takımla oynanan Süper Amatör Lig Köprübaşıspor’un lige katılmaması nedeniyle 13 takımın iştiraki ile yapılan eşleşme kurası sonucunda ligin fikstürü ve ilk hafta maçları belirlendi.

Toplantıya katılan taban birlikleri başkanları da katılımcı kulüplere hitaben yaptıkları konuşmalarında centilmenlik içinde maçların oynanmasını temennisinde bulundular. Futbol İl Temsilcisi Gökhan Karadağ Düzcespor’un alt yapısının Akademi liglerine 5 kategoride katıldığından bayanlar ve İşitme Engelliler liglerinin de Nurettin Zafer stadında oynanması gerektiğini bu yüzden maçların Şıralık, Semt ve ilçe sahalarında cumartesi pazar günlerinde oynanacağını belirtti.
03.Ekim 2015 tarihinde başlayacak Süper Amatör Ligin ilk haftasında; Düzce Belediyespor-Sivrikaya Sinerjispor, Özsüt Avlayanspor-Yığılcaspor, Kaynaşlı Belediyespor-Bahceköyspor, Pırpırspor-Cumayeri BLD.spor, Aydınpınarspor-Üçköprüspor, Aziziyespor-Gölyakaspor karşılaşacak. Çilimli BLD.spor haftayı maç yapmadan kapatacak ve lige ikinci  haftada başlayacak.