EMF Antalya Muaytahi Avrupa Kupası 10-15 Aralık tarihleri arasında tamamlandı. 15  ülkeden 1000 e yakın sporcunun katıldığı turnuvaya Düzce’den de 2 kulüpten 10 sporcu katıldı.

Turnuvlarda Düzce BESYO’da eğitim gören Hasan Çetin ve Betül Yılmaz milli takım adına yarıştılar. Hasan Çetin Avrupa Kupası şampiyonu olurken, Betül Yılmaz ise çeyrek finalde elendi.

Ancak Betül Yılmaz daha önce ki dereceleri baz alındığı için milli takıma girmeye hak kazandı.

Turnuvada yine Düzceli sporcular Livanur Şahin 3. Umut Sevgeç 2. ve Galip Çelik 2. Oldular. 3 sporcu aldıkları dereceler sayesinde Milli Takıma girmeye hak kazandılar.

Muaythai Milli Takım Antrenörü Muhammed Bişgin, sporcuların başarıları ile gurur duydukların ifade ederek “Kadın sporcuları MuayThai sporunda milli takım kadrosuna sokmanın ve dövüş sporlarında bayanlarında söz sahibi olmasına vesile olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Düzce adına Milli Takım Antrenörü olarak görev aldığımız şampiyonada milli takıma yükselen sporcularımızı madalya kazanan şampiyonları ve mücadele edip yarışan bütün sporcularımızı tebrik ediyoruz. Kendileri için uluslararası büyük bir tecrübe ve birikim oldu . Türk Bayrağını temsil eden Düzce’mizi her alanda başarıyla duyuran gençlerimizi kutluyorum” dedi.