Her hafta Pazartesi akşamı Öncü TV’de yayınlanan Sportmence Programında Düzcesporun deplasmanda aldığı üç puanın önemi, sahasında oynayacağı Karşıyaka maçında seyircinin oyuna etkisi gündeme geldi. Ayrıca Bal liginde iki Düzce futbol ekibinin durumu da değerlendirildi.
“Deplasmandan galibiyetle dönünce ister istemez yüzümüze mutluluk yansıyor”

“Deplasmanda galip gelen tek takımız” diyerek söze başlayan Murat Yavuz “ Dün deplasmandan galibiyetle dönünce ister istemez yüzümüze mutluluk yansıyor. Sezonun ikinci yarısı başladı. 3. Sıradaki Esenler Erokspor ile 13.sıradaki Karşıyaka’nın puanları birbirine çok yakın. Grubumuzda deplasmanda galip gelen tek takımız” dedi.
“Takımımızın kalitesinden emindik”
 
“En kötü bir puan alacağımızı söylemiştik” diyen yorumcu Abdulkadir Kadıoğlu “geçen hafta Ömer abi konuk iken programda Ofspor maçı sorulduğunda takımımızın kalitesinden her zaman emindik. İki takımın hem içeride hem dışarıdaki performanslarına baktığımız da en kötü bir puan alacağımızı söylemiştik. Üç puan ile döndüklerinden dolayı hem hocalarımızı hemde teknik heyetimizi tebrik ediyorum. İnşallah bu hafta Karşıyaka maçı ile taçlandırırız diyorum” temennisinde bulundu.
 
İkinci yarıya deplasmanda galibiyetle başlamak önemliydi”
 

“Karşıyaka maçında üç puanı yazdırabilirsek play off içinde bulacağız” diyen Murat Yavuz “endişelerim vardı ama bütün bunları futbolcu kardeşlerimiz hepsini çöpe atmış oldular. Karşıyaka maçında üç puanı yazdırabilirsek play off içinde bulacağız kendimizi. 9 maçımızı iç sahada oynayacağız bu bizim için çok önemli bir maç” dedi.
 
“Yerimizi belirleyecek maçı Düzcespor Kazanarak Döndü ”
 
“Düzcespor için fırsat haftası bu hafta “ olduğunu savunan Murat Yavuz “Düzcespor birçok soru işareti ile gitti maça, oyuncuların parası, kampa gitmedi, gelenler gidenler, temlikler, icra çok karmaşık soru işaretleri ile maça gitti. Bizim yerimizi belirleyecek maçı Düzcespor kazanarak döndü. Düzcespor için fırsat haftası bu hafta” dedi.
 
“üst üste iki maç kazanamadık”
 
“ Spor insanı Yaşar Saygun’a da rahmet dileyen “ Abdulkadir Kadıoğlu “içerideki maç önemli maç, üst tarafa bakıyorsun kendinden düşük maç yapacak olan tek Kırşehir Belediyespor var Adıyaman 1954 spor ile oynayacak. Üstteki takımların bu hafta birbirleriyle maçları var. Bir avantajımız da üstteki takımların birçoğu Düzce’ye gelecekler.  Yaşar abimize de Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin diliyorum
 
“ Yaşar Saygun abimize Allah mekanını cennet etsin”
 
“Düzcespor Ofspora karşısında saha da özverili çalışmış” diyen Yavuz “ saha da futbolcular ayak basmadık yer bırakmamış. İkinci yarı da hocamız sanki skoru korumaya gitmiş. Takımımızda dikkat etmesi gereken iki oyuncumuz var, Tunahan ve Ebu Sıddık üç sarı kart ile oynuyor. Bunlar bir sarı kart daha görürse takımı yalnız bırakacaklar bu önemli detay. Karşıyaka maçı için Düzce sevdalılarına seslenelim tribünleri dolduralım geriye de düşsek asla takımı desteklemekten geri durmayalım. Seyirci maçı oynarsa Karşıyaka maçını kazanarak puanımızı 28’e çıkartırız” dedi.
 
“Beni şaşırtan tek şey Enver’in Oynamaması”
 
“Talha olsun İsmail olsun yetenekli oyuncular “ tespitini yapan Kadıoğlu “ilk yarıda beni şaşırtan tek şey Enver’in oynamaması, karakteri mücadelesi ile takdir ettiğimiz bir oyuncu. Belki sakatlığı yada sıkıntısı vardır tekrar oynayacağına inanıyorum. Orta saha da Talha olsun İsmail olsun yetenekli oyuncu olduklarını her zaman savunduk. İkisi de güzel gollerle takımın kazanmasında pay sahibi oldular. Kazanmamız halinde alt sıradaki takımlarla olan puan farkı açılacak bu çok önemli. Biz bu tür maçları bir türlü lehimize çeviremedik. İçerideki maçlarda kazanmak ister gibi başlayamadık. “ dedi.
 
“Bayanları tribüne dave ediyorum”
 
“Bayanlar stada gelsin” çağrısında bulunan Murat Yavuz “ Düzcespor ve Gençlikspor İl Müdürüne seslenelim daha evvel bayan taraftarlarımıza özel tribün oluşturulmuştu. Son zamanlarda bayan taraftarlara gereken ilgiyi göstermedikleri için maça gelmiyorlar. İnşallah bir çözüm bulurlar. Bayanları ben tribüne davet ediyorum. Gelsinler mutlaka kendilerine yer bulunur diye düşünüyorum.”
 
Aybars’ın eşi Düzcespor yardımda bulundu”
 
Futbolcular takımı sahiplendiler” iddiasında bulunan Abdulkadir Kadıoğlu “nasıl oyunculara sahip olduğumuzu anlatmak için iki örnek vereyim. Biri Sabutay kardeşimiz takım tatildeyken geldi takıma destek verdi. Öteki de Aybars kardeşimiz eşi kulübe yardımda bulundu. Dünyanın neresinde yaşandı. Bu takımı sahiplendiklerini gösterir “ dedi.
 
“Çilimli Belediyespor değilde bir başka takım olsaydı skor çok farklı olurdu”
 
“Nerde hata yapıldı birçok sorulacak sorular var “ tespitinde bulunan Yavuz “Dün Bal ligini izledim Eğer Çilimli Belediyespor değilde bir başka takım olsaydı skor çok farklı olurdu. Kaynaşlıspor camia olarak güçlü bir camia üstesinden gelir mi gelir. Nerede hata yapıldı birçok sorulacak sorular var. Çilimli Belediyespor ise kaliteli bir takım. Ne yaptığını bilen bir futbolcu grubu var. Çilimlispor bir forvet takviyesi için çalıştığını duyduk. Bir forvet ile sürpriz yapabilir. Nedim hocayı da tebrik ediyorum. Bu sene hedef şampiyonluk olmuyor lig de kalmak oluyor ama seneye ne olur “
“BAL Liginde Futbol Federasyonunun Desteği Yok”

Nedim Hoca doğru bir hoca olduğunu savunan Kadıoğlu “Çilimli Belediyespor lige ilk defa katılmanın heyecanı ile doğru hocalarla başladı. Nedim hoca çok doğru bir hoca, BAL liginde federasyonun desteğinin olmadığını bahsetmiştik. Kaynaşlı yıllardır bu ligde, bu Kaynaşlı için birçok mali yük demekti. Artık kaldıracak gücü kalmadığı için bu durumları yaşıyor. Yoksa iki üç sene sonra, Çilimli, Hendek, Alemdağ çıkamadıkları sürece devam edeceklerini sanmıyorum. Federasyonun gerekli önlemleri alması gerekir diyorum” dedi.

SPOR SERVİSİ