Futbolda idareciliğe farklı bakış açısıyla yaklaştığını söyleyen Aydın, Düzcespor yönetimindeyken bazı konularda anlaşmazlık yaşadığını vurguladı.

 

Aydın, “ Birleşme sürecini takip ediyorum. Bana göre de birleşmesi doğru idi. Ancak bu konuda bir netice alınamadı. Birleşme olsaydı daha hoş olurdu, iyi olurdu bu benim şahsi fikrim tabi. Düzc’de yaşayan biri olarak neden Düzcespor değil de Sakaryaspor diye sorabilirsiniz ama Sakaryaspor’dan bu konuda çok ciddi talep geldiği için, benim de Sakaryaspor’da 6 yılım geçmiş ihtiyacı olduklarını söylediler.Kayıtsız kalamadık. Düzcespor’da 2 yıl yöneticilik yaptım. Düzcespor’da zaten mevcut yönetim var. Bura da yönetime geçmişte davet ettiler. O zaman da ben İsmail başkana söylemiştim, çünkü ben futbolda idarecilik olarak farklı bakıyorum. Bir çok konuda bir çok arkadaşla anlaşamıyoruz. Orada sadece fikrimizi söyledik. Öyle çok aktif bir görev almadık. Öyle 2 yılımız geçti, gayet güzel de gidiyor. Ben Düzcespor’da çok ciddi sıkıntı olduğuna inanmıyorum ama Beyköy ile Düzcespor’un birleşmesi hoş olurdu. Sebepleri iyi bilmiyorum ama zaman kaybı olacak diye endişe ediyorum.” Dedi.
Şu günlerde Sakaryaspor başkanlığı için ismi geçen Selahattin Aydın, Sakaryaspor oluşumcular grubunun talebi ile bir dönem görev yaptığı kulübe faydalı olmak istediğini belirtti.
“Sakaryaspor’un durumu üzüntü verici bir durum. Sakaryaspor Türk Futbolunda marka bir şehir. Hayalci yönetimlerden oldu bu durum. 30 trilyon borcu var diye duyuyorum. Oluşumcular adlı bir grup çalışma yapıyordu. Ben de birkaç toplantılarına katıldım. Beni de ilgilendiriyor dolayısıyla çünkü ben Sakarya’nın ekmeğini yemişim. Sakaryaspor’da bir dönem görev yapmıştım. Benim de görüşlerimi istediler. İşin başında başkanlık teklifi yapmışlardı. Farklı alternatifler aradılar ancak geldikleri nokta benim görevi almam konusunda. Biz de şartlarımızı söyledik. Onlar da kabul ettiler. Başka aday olmazsa aday olabileceğimi söyledim.” Şeklinde konuştu.

Haber: H. İŞCAN