Düzcespor 2.etap maçlarının ilk haftasında Gölcükspor ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Yeni transferlerinde görev aldığı mücadelede zorlu şartlara rağmen puan ile dönüldü.
Takımda kalan eski oyuncular ve yeni oyuncuların uyum sorunu yaşamadığı ve hem saha içinde hemde saha dışında bir kenetlenme içinde oldukları gözlendi Düzce spor teknik direktörü Metin Aydın ilk hafta maçı sonrasında takımını değerlendirdi. Öncelikle hava ve saha konusunda anormal koşullarda mücadele ettiklerini belirten Aydın, 3 Puan istediklerini ancak olmadığını, her iki takımın futbolcularını da kutladığını belirtti. İyi mücadele ettiklerini söyleyen Aydın, maçın orta saha mücadelesiyle geçtiğini saha içinde su birikintilerinin futbolcuları zorlamasına rağmen iyi bir oyun çıkardık. Deplasmanda alınan bir puan altın değerinde. Düzcespor kimlik değiştirdi. Ayrıca Pas yapan bir takım haline geldi. İnanıyorumki dahada iyiye doğru gidecek. Küme düşmek gibi bir korkumuz yok. Herkesin beklemesini istiyorum ve başarılı olacağımızı zamanla göreceğiz.” dedi.
Gölcükspor karşısında yeni transferlerde görev aldı. Düzcespor teknik drektörü Metin Aydın Gölcükspor maçında görev alan yeni transferleride değerlendirdi. Takıma sekiz oyuncuyu kattıklarını belirten Aydın, çok kısa süre içerisinde hazırlıklara başlamak zorunda kaldıklarını, bu kadar kısa süre içerisinde uyum sorunun aşılmasının zor olacağını da belirtti. “ Ancak yinede oyuncularm kısa sürede de uyum sorununu aşmada yol kat etti.” oyuncu seçiminde ilk olarak ahlaki yönlerine baktıklarını, İlerleyen dönemde kalan oyuncularla beraber kaynaşacaklarını hatta şimididen iyi bir havanın oluştuğunu söyledi. Aydın Bu olumlu havanın alınacak olan galibiyetlerle de giderek artacağını belirtti.
Düzcespor'un Gölcükspor maçına odukça kalabalık taraftar grubu geldi. Soğuk havaya ve kış şartlarına bakmaksızın her zaman ki gibi takımlarının yanında olan Düzcespor taraftarları takımını destekledi. Metin Aydın, kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti. Oynadıkları oyun ve ettikleri mücadele ile de onları mahçup etmediklerini düşündüğünü kaydeden Aydın, “ Oyunculara ve bana güvenilmesini istiyorum. Zaman içerisinde çok daha iyi yerlere geleceğiz.” dedi.