A Gençler Ligi'nde bu hafta Aydınpınarspor ile Aziziyespor karşılaştı. İlk dakikalardan itibaren oyunda üstünlük kuran Aydınpınarspor maçtaki ilk golünü de 10. dakika da oyuncusu Onur ile attı. Aydınpınarspor maçın 28. dakikasında oyuncusu Ersin ile ikinci golünü attı.

Golden sonra da rakibine oyun kurdurmayan Aydınpınarspor üç dakika sonra 31. dakika da yine Ersinle durumu 3-0 yaptı. İlk yarı bu skorla bitti. İkinci yarıya da hızlı başlayan Aydınpınarspor 50. dakika da yine Ersinle dördüncü golünü attı. Yaptığı ataklarla Aziziyespor savunmasını iyice yıpratan Aydınpınarspor, 55. dakika da Serdar ile 5-0'lık skoru sağladı. Aydınıpınarspor 65. dakika da Serdar'ın attığı gol ile 6-0'a ulaştı.

Aziziyespor'un santra kullanmasından sonra topa hakim olan Aydınpınarspor iki dakika sonra 67. dakika da Bilal ile yedinci golünü attı. 71. Dakika da önce Semih ile sonra da 74. dakika da yine Onur'un attığı gollerle durumu 9-0'a getirdi. Aydınpınarspor gol perdesini 80. dakika da Serdar'ın kaydettiği gol ile sonlandırdı. Aziziyespor ender geliştirebildiği ciddi ataklarından birinde sonradan oyuna giren Hamdi ile tek golünü attı. Maçı Aydınpınarspor farklı kazanarak sahadan 10-1 galip ayrılan taraf oldu.