Aydınpınarspor müsabakaya, 13.dakikada Selçuk Bektaş’ın golü ile 1-0 önde başladı. Düzce Belediyespor maçın 23.dakikasında durumu 1-1 yaptı. Müsabakayı bırakmayan her iki takım iyi mücadele ederken 38.dakikada Oğuz Uçar ile Aydınpınarspor 2-1 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca devre Aydınpınarspor’un 2-1 galibiyeti ile bitti.

İkinci yarıya Düzce Belediyespor beraberlik bulmak için, Aydınpınarspor ise farkı artırmak adına ataklar geliştirdi. Maçın son dakikasında Düzce Belediyespor lehine verilen penaltıya kenar yönetim itiraz etti. Kullanılan penaltıyı gole çeviren Düzce Belediyespor skoru 2-2 yaptı. Maçın son düdüğü ile müsabaka 2-2 sona erdi.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Düzce Belediyespor Genel Kaptanı Bahattin Akbaş, alın terlerinin çalındığı söyleyerek maçın hakemlerine öfke kustu. Öte yandan Aydınpınarspor teknik sorumlusu Uğur Seyman ise emeklerinin heba olmasına artık tahammül edemediklerini ve sabırlarının tükendiğini dile getirirken emeklerinin heba olmasına artık tahammül edemediklerini kasıtta aramak istemediklerini ama sabırlarının tükendiğini söyledi.