Düzcespor'da üç maç ceza alan Murat Çaydemir ile Kerem Dalyan'ın takımdan ayrılmalarının perde arkasını takımın Genel Kaptanı Selahattin Kudu açıkladı. Öncelikle Kerem'in takımdan ayrılış süreci hakkında bilgi veren Genel Kaptan Kudu, Kerem'in son oynanan Sultangazispor maçı öncesi 11'de yer almaması konusunda Teknik Sorumlu Cenap Taner'e sitemde bulunduğunu dile getirdi. Kudu, futbolcu Kerem'in Taner'e maç öncesi, "Ligin ilk 6 maçında forma giydim. Bu maçta neden oynamıyorum?" şeklinde sitemde bulunduğunu dile getirdi.

 



Taner ise Kerem Dalyan'a "Her hafta oynayacaksın diye bir kural yok. Herkese şans vermek istiyorum. Bu hafta böyle uygun gördüm" dediğini aktardı. Kerem'in de bu cevap üzerine ayrılma kararı aldığını ifade etti. Genel Kaptan Kudu, Murat Çaydemir konusunda ise, "Geçtiğimiz hafta maç sonunda hakeme gereksiz yerde tepki gösterip üç maç ceza aldı. Hocasına, biz yöneticilerine, futbolcu arkadaşlarına ve taraftara karşı üzerine vazife olmayan konulardaki tepkisi ve girişimleri nedeniyle yaptıkları yanlıştı. Biz ne Murat'ı nede Kerem'e kulüpten gidin gibi bir ifade de bulunmadık" dedi.


Kudu son olarak hafta sonu alınan üç puan ile birlikte artık yönetim, teknik heyet ve futbolcu kadrosuyla Düzcespor'un bir bütün içinde hedeflerine ulaşmak adına yollarına devam edeceklerini söyledi. Kudu, bununla ilgili hiç kimsenin bu yolda Düzcespor'a engel olmak ve uyumu bozmak için kendisini kulüpten üstün göremeyeceğini sözlerine ekledi.

 

HABER:Y. SEVER