Basketbol 2. ligi B grubunda birinci devrenin tamamlanması sonrası Düzce Belediyespor Basketbol takımı antrenörü Benan Özçelik ilk yarının değerlendirmesini yaptı.

ilk yarıyı değerlendirdi

11 haftalık maratonda ligi orta sıralarda tamamladıklarını belirten Benan Özçelik ‘ Takım olarak eksikliklerimizi biliyoruz. Lig arasını iyi değerlendirerek bunları kapatmayı hedefliyoruz’ dedi.



Düzce Belediyespor Basketbol takımının mücadele ettiği 2. Lig B grubunda liglere 23 Ocak tarihine kadar ara verildi. Bir haftalık aranın ardından ikinci devre maçları başlayacak. Düzce Belediyespor Basketbol takımı antrenörü Benan Özçelik, ‘ Ligi 7’inci sırada tamamladık. 16 puanımız bulunuyor. Elbet hedefimiz bu değil. Grubumuzda güçlü takımlar bulunuyor. Bunu biliyoruz.  Ancak çok talihsiz sonuçlar aldığımızı da biliyoruz. Birçok maçı 2-3 sayı ile kaybettik. Kadro konusunda raporumuzu hazırladık. Eksikliklerimizi de biliyoruz. Bir haftalık arayı iyi değerlendirmeyi düşünüyoruz. Bu arada bizi destekleyen basketbol severlere teşekkür ediyorum. Düzce’deki maçlarda bizi yalnız bırakmadılar. Desteklerini hep hissettik ve bu bize güç verdi’ dedi.

Hazırlıklar sürüyor

Voleybol 2. Lig A grubunda Play-Off sıralamasına giren Düzce Belediyespor Voleybol takımı  da hazırlıklarını Seydişehir maçı için sürdürüyor.

Düzce Belediyespor Voleybol takımı antrenörü Hamit Sakal, ligde ilk 4 takım içinde bulunduklarını belirterek ‘ Lig başından beri takım iyi performans gösteriyor. Sporcuların hepsi azimli, hırslı ve inançlı mücadele ediyor. Bunun için de ilk 4 takım arasında girdik. Bu başarı tesadüf değildir. Play-Off takımları arasında yer alıyoruz. Bu durumu lig sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. PTT deplasman maçında da iyi mücadele ettik. Galibiyetlerimizin yarısı deplasmandan geldi. Bu takımın iyi konsantre olmasından kaynaklanıyor’ dedi. Hamit Sakal, başarı ve galibiyet zincirini devam ettireceklerini ifade ederek ‘ Şimdi hedefimizde Seydişehir Belediyespor maçı bulunuyor. Bu maçı da galip tamamlamak istiyoruz’ dedi

voleybolda takviye yapıldı

Düzce Belediyespor Voleybol takımı için transfer yapıldı. Milli takım oyuncularından Onur Çapan Düzce Belediyespor kadrosuna girdi.



Voleybol 2. Lig A grubunda mücadele eden ve ligde Play-Off sıralamasında bulunan Düzce Belediyespor Voleybol takımı kadrosunu yeni transferle güçlendirdi. 1986 İstanbul Fatih doğumlu  Onur Çapan Belediyespor kadrosuna dahil edildi. ONUR ÇAPAN: Voleybol’a Galatasaray kulübünde başladı. Birçok kulübe transfer olan Çapan 32 kez milli formayı giydi. Düzce Belediyespor Antrenörü Hamit Sakal yeni transfer Çapan’ın Seydişehir Belediyespor maçında forma giyeceğini açıkladı.