Bakım ve onarımdan geçirilerek yeniden açılan 18 Temmuz Stadyumu tarihi bir maça ev sahipliği yaptı. Stadyum, Fenerbahçe ile Bolusporun oynadığı özel bir maç ile açılırken,Maçtan 4-0 galip ayrılan Fenerbahçe taraftarı maçtan sonra da takımını uzun bir süre yalnız bırakmadı. Maçın devre arasında Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a Düzcespora ve Düzce'ye yaptığı katkılardan dolayı plaket verdi.

 

Yıldırım Protokolden Çıkartıldı

 

Maç başlamadan önce Aziz Yıldırımın yanına gelen görevliler ellerinde mahkeme kararı olduğunu, görevinde uzaklaştırıldığını iddia ederek Aziz Yıldırım'ın protokolde maçı izleyemeyeceğini ifade ettiler. Yerinden kalkan Yıldırım başka bir yere oturarak görevlilerin göstermiş olduğu kağıdı okudu. Daha sonra Aziz Yıldırım'ın hazırlık maçı olması nedeniyle protokolde izleyebileceği belirtilince Yıldırım tekrar yerine geçti ve takımını destekledi.

 

Taraftar Susmadı

 

Maçtan 1 saat önce stadyuma gelen Fenerbahçe taraftarları stadın içinde ve dışında tezahuratlarına ara vermeden devam etti. Maç taraftarların büyük tezahüratı altında başladı. Maçın başından sonuna kadar taraftarlar tezahüratları ile Fenerbahçe'ye sevgi gösterisinde bulundu. Her iki yarıda da üstün bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe Boluspor'u 4-0 mağlup etti.

 

Maç sonrası Düzce sokaklarında trafik adeta kilitlendi. Özellikle stad çevresindeki araç ve insan seli nedeniyle trafik uzun süre normal haline dönemedi.

HABER: M.YILMAZ