1985 yılında kurulan Aziziyespor futbola 1 yılın aranın ardından tekrar dönüş yaptı. spor kulübü bu kez anlamlı bir amaç için döndü. Gençleri uyuşturucunun pençesinden kurtarmak ve spora yönlendirmek amacıyla mahallenin gençleri takıma kazandırıldı.

Başkan Murat Postoğlu liderliğinde oluşturulan yönetim kurulu üyeleri çabaları sonucu gençler takıma kazandırıldı. Gençlerin yanı sıra Tecrübeli futbolcular da kadroda tutuldu. A grubunda ilk iki maçta alınan galibiyetlerde takımın motivasyonunu arttırmış vaziyette.

Düzce İkinci Amatör Lig A grubunda mücadele eden ve ilk iki maçını kazanarak liderlik koltuğuna oturan Aziziyespor Kulüp Başkanı Murat Postoğlu, kulübün hedeflerini anlattı.

Başkan Murat Postoğlu, “Yönetim kurulu arkadaşlarımızla hedefimiz gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Onları spor yaptırarak topluma kazandırmak istiyoruz. Bunda da başarılı olduk. Ömer Meydan hocamızı ve İlhan Duru hocamız bize bu konuda büyük katkı sağladılar. Aynı zamanda İmam olan Ömer Meydan hocamızın Eskişehir iline tayini Valimiz sayesinde durdurduk ve bize gençleri kötü alışkanlıklardan uzak durması için destek olmasını istedik. Bize büyük katkısı oldu” dedi.

Aziziyespor Kulüp Başkanı Murat Postoğlu, Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak durmak adına çıktıkları yolda Düzce Valisi, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürü’de desteklerinden ötürü teşekkür etti. Klübe kazandırdıkları otobüsten bahsetti.

AziziyesporKulüp Başkanı Murat Postoğlu, “Emeğe saygı amacıyla değerli büyüklerimiz desteği ile kulübe otobüs tahsis ettik. Teknik ekip ve futbolcu arkadaşlarımız idman ve maçlara otobüsle gidecekler. Keşke her kulüpte böyle otobüs olsa” dedi.

Başkan Murat Postoğlu, “Lige çok iyi başladık. İlk iki maçımızı 5 golle kazandık ve hedefimiz sezon sonu adımızı 1.Amatör Lige yazdırmak” dedi. Aziziyespor Başkanı Murat POstoğlu, mahalle halkının da takıma sahip çıkmak için söz verdiklerini de sözlerine ekledi.

Antrönör ve futbolcularda şu görülere yer verdi:

Aziziyespor Antrenörü İlhan Duru, “Ben geldiğime Başkanımız ve hocamız Ömer Meydan’ı takımı lige hazırlamıştı.ben hazır birtakıma geldiğim diyebilirim. Beden yardım istendi. Görevden kaçamazdım. Sezon sonu mutlu sona ulaşacağız” dedi. Düzce İkinci Amatör Lig A grubunda mücadele eden Aziziyespor Futbolcusu Mustafa Arslan, “Aziziyespor’da her zaman forma giymenin hayalini kurdum ve bu hayalim gerçekleşti. Takımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Genç arkadaşlarıma sporla ilgilensin ve kötü alışkanlıklardan uzak dursun” dedi.

 

 

 

Haber;S.Kaşkır