2. Amatör Kümede heyecan devam ediyor. Ligin tamamlanmasına 5 hafta kala en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını iyice açan Bahçeköyspor, hem şampiyonluğunu şimdiden ilan ederken 1. Amatör kümeye yükselmeyi de garantilemiş oldu. Bahçeköyspor Başkan yardımcısı Ahmet İnan, takımın daha ilk sezonunda büyük başarıya imza attığını söyleyerek, gelecek sezon 1. Amatör’de de şampiyonluğa oynayacaklarını belirtti.İnan, kısıtlı imkanlarla bu başarıyı elde ettiklerini söyleyerek, destek istediklerini ifade etti.
Bahçeköyspor Antrenörü Çetin Erçetin ise, sezon başında Bahçeköylü olup da dışarıda oynayan tüm futbolcuları takıma çağırdıklarını ve kendi imkanları ile buralara geldiklerini söyledi. 1. Amatör’e de şampiyonluk hedefi ile başlayacaklarını belirten Erçetin, transfer çalışmalarına şimdiden başladıklarının altını çizdi.

Erçetin, “ İdmanyurdu’ndan Şaban Çelik ve Ramazan Karabulut, İçmeler’den Şenol İlhan, Kurukavak’tan Fatih Çelep, Beyköy’den Murat Esen ile görüşmelerimiz devam ediyor. Büyük ihtimalle anlaşma sağlayacağız. Bugüne kadar Bahçeköylü işadamı Levent Esen dışında destek olan olmadı. Bundan sonra özellikle saha konusunda Düzceli büyüklerimizden destek bekliyoruz.” Dedi.

Haber; H. İŞCAN