Müsabakaya iki takım da kontrollü başladı. 15. dakikada Bahçeköyspor’un kullandığı korner sonuç getirmedi. 24. dakikada Gölyakaspor sağ kanattan kullandığı serbest vuruştan faydalanamadı. İlk yarının sonlarına doğru Bahçeköyspor baskısını artırdığı anlarda sahneye çıkan Recep, Bahçeköyspor’u 1-0 öne geçirmeyi başardı. İlk yarıda başka gol olmayınca devre Bahçeköyspor’un 1-0’lık galibiyeti ile bitti.

İkinci yarıya Bahçeköyspor baskılı başladı. Kanatları kullanarak atak yapan Bahçeköyspor 74. dakikada Seçkin, durumu 2-0 yapan golü atarak Bahçeköyspor’u rahatlattı. İlerleyen dakikalarda iki takım da girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince müsabaka Bahçeköyspor’un 2-0 galibiyeti ile bitti.

Maçtan sonra haber merkezimize açıklamalarda bulunan Bahçeköyspor Başkanı Veysel Acar; “Gölyakaspor karşısında aldığımız 2-0’lık galibiyet bize moral verdi. Bahçeköyspor olarak kısıtlı imkanlar ile belediye takımlarına karşı mücadele veriyoruz buda zor oluyor. Kendi imkanlarımızla bizim gibi takımlar zor durumda. İlgililerin mahalle ve köy takımlarına mutlaka yardım etmeleri gerekir. Yoksa takımlar bir bir kapanacak. Bahçeköyspor Başkanı Veysel Acar bütün illerde yapılan yardımlar neden Düzce ilinde olmuyor anlamış değilim” dedi.