Müsabakaya iki takım da gol atmak için mücadele etti. Müsabakanın hemen başında Şenol ile 1-0 öne geçen Bahçeköyspor, ilerleyen dakikalarda Elmacıkspor'un baskısıyla durum 1-1 oldu. Bu golden sonra Bahçeköyspor evinde oynadığı saha avantajı ile ilk yarının sonlarında Emre ile durumu 2-1 yapmayı başardı. İlk devre de bu sonuç ile bitti.

İkinci yarı karşılıklı ataklarda iki takım da gol atamayınca müsabakayı Bahçeköyspor 2-1 kazanarak hayat öpücüğü gibi galibiyet aldı. Bahçeköyspor bu galibiyet ile puanını 14 yaptı.

Müsabakadan sonra haber merkezimize açıklamalarda bulunan Bahçeköyspor Başkanı Veysel Acar, bu galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak bütün taraftarlar, oyuncular ve teknik ekibi kutlarım dedi. Acar, Bahçeköyspor sahasının yolunu yapmaya başladıklarını ve bu konuda Düzce İl Özel İdaresi'nin katkısı olduğunu ama daha bitmediğini, havaların açmasını beklediklerini söyledi. Acar, Bahçeköyspor sahasının ilde tek çim saha olduğunu fakat tribünlerinin olmadığını nereye başvuru yapsalar hiçbir sonuç alamadıklarını ifade etti.

Bahçeköyspor Başkanı Veysel Acar son olarak yetkililere seslenerek, "bize üvey evlat muamelesi yapmasınlar, tribünün olmadığı saha olur mu, hangi yüzyılda yaşıyoruz" diye konuştu.