Süper Amatör’de şampiyon belli olurken düşme potası bulmaca gibi oldu. Bahçeköyspor ve Yığılcaspor düşmeme mücadelesi verirken, bu takımların yanına yaklaşmamak için Cumayeri Belediyespor, Hamidiyespor ve Kirazlıspor kaçarak kurtulma peşinde. Bu takımların 27 puanı, Bahçeköyspor’un 21, Yığılcaspor ‘un 20 puanları bulunuyor.  Son iki sıraya demir atan Sivrikaya Sinerjispor ve Üçyolspor küme düşerken, üçüncü sırada hangi takımın olacağı son haftaya kadar belli olmayacak.
Son beş haftaya girilirken Bahçeköyspor’un maçları Cumayeri Belediyespor ile deplasmanda,  Yığılcaspor ile kendi evinde, Çilimli Belediyespor ile deplasmanında, Sivrikaya Sinerjispor ile kendi evinde ve son maçı Düzce Belediyespor ile deplasmanda oynayacak.
Yığılcaspor ise Düzce Belediyespor ile kendi evinde, Bahçeköyspor ile deplasmanda, Kirazlıspor ile içerde oynadıktan sonra Hamidiyespor ile deplasmanda oynayıp son maçını Üçyolspor ile kendi evinde oynayarak ligi sonlandıracak.
Her iki takımın alacağı puanlar kendileri açısından önemli hal alırken diğer takımların alacağı 3-4 puan ile kendilerini ligde bırakacak.