Öncü TV ekranlarında yayınlanan Sportmence programında, Düzcespor’un akıbetini konuşmak üzere Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’yle bir araya geleceğini aktaran Düzcespor Kulüp Başkanı Cihat Algün, Cuma günü saat 15:30 da Ankara’da Bakan Özlü’yle bir araya geldi. Başkan Cihat Algün, Düzcespor’un en çok konuşulan sorularından olan bütçe ve tesis sıkıntısını Bakan Özlü’ye iletti.
Ankara’da geçekleşen görüşmenin ardından detayları Öncü Ana Haber Bülteni’ne telefonla bağlanarak Düzcelilerle paylaşan Başkan Cihat Algün, görüşmenin Düzcespor için olumlu geçtiğini kaydetti.
Düzcespor Kulüp Başkanı Cihat Algün, Düzcespor’un tesis ve bütçe sorunlarını masaya yatırdıkları toplantıda Bakan Özlü’yle Düzce’de, milletvekilleri, Düzce Valisi  Zülkif Dağlı ve Belediye Başkanı Dursun Ay’ın da katılımıyla ikinci bir toplantıda yeniden bir araya gelme kararı aldıklarını da paylaştı.
Başkan Cihat Algün, “Bakanımızın bu yaklaşımı ve verdiği destekleri için kendilerine Düzcespor taraftarları adına teşekkür ederim” ifadelerini kaydetti