Amatör Süper Lig’de maçlar yine ötelendi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçe ve köy sahalarında futbol oynamaya elverişli ortam oluşmadığı için İl Tertip Komitesi 3.kez maçları öteledi.


Alınan kararın ardından Amatör Süper Lig’de bu haftada maçların oynanmayacağı kesinleşirken Bölgesel Amatör Lig’de ise ikinci yarı başlıyor. Bu hafta sonu ikinci yarıdaki ilk maçına sahasında çıkacak olan Beyköy Belediyespor’da Kaynaşlı Stadı’ndaki olumsuz saha şartları nedeniyle Kütahyaspor maçını Akçakoca Şehir Stadı’nda oynayacak.


İkinci yarıya Dumlupınar Üniversite deplasmanında merhaba diyecek olan Düzcespor ise yine sahadan dolayı sıkıntı yaşayabilir. Dumlupınar Üniversitesi ile Kütahya’da karşı karşıya gelecek olan kırmızı lacivertliler, Kütahyaspor’un maçlarını oynadığı stadın hemen yanında bulunan Mustafa Asım Alkış Stadı’nda rakibiyle üç puan için karşı karşıya gelecek.

Mustafa Asım Alkış Stadı’nın sahasının küçük ve zemininin kötü olması Düzcespor için dezavantaj oluşturabilir.

Saha zemininin yanı sıra bir başka problem tribün. Sahada tribünlerin yalnızca kale arkasında küçük bir bölümde olması Düzcespor’a destek olmak için maça gidecek taraftarlara sorun çıkartabilir.

 

Haber:Y.SEVER