Pazar günü saat 14:00’da oynanan Çubukspor maçında, Çubukspor taraftarları ve Çubukspor yöneticileri Çilimli Belediyespor’a stadyuma gelir gelmez her türlü entrikaya yaparak Çilimli Belediyespor’u baskı altında almaya başladığı öğrenildi.



Çubukspor taraftarları Çilimli Belediyespor’un başarılı teknik adamına maçın başından sonuna kadar kötü tezahürat yaptığı Çilimli Belediyespor oyunculara her türlü yabancı maddelerin attığı bilgisine ulaşırken müsabakanın hakeminin bunlarda etkilendiği öğrenildi.
 


Çilimli Belediyespor buna rağmen maçta dişe diş mücadele etmesine rağmen maçı 3-2 kaybetti. Çilimli Belediyespor taraftarları müsabakadan sonra sosyal medyada bu olaylara tepki gösterirken futbolda galip gelmek için her şey mubah değil dediler.
                                      
BEYKÖY BELEDİYESPOR YİNE MAĞLUP!  RAKİP 9 KİŞİ KALDI
Beyköy Belde sahasında oynanan müsabakada Beyköy Belediyespor iyi mücadele vermesine karşı güçlü rakibine boyun eğdi.
Beyköy Belediyespor lig  ikincisi Ankara TKİ karşısında taraftarın desteğini arkasına alarak çıktı.

İlk dakikalarda rakip 10 kişi kaldı. 10 kişi kalmasına rağmen Ankara TKİ rakip kalede gol bulunca 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu golden sonra Beyköy Belediyespor beraberlik için yüklenmesine rağmen devre Ankara TKİ nin 1-0 galibiyeti ile bitti.

İkinci yarıda her iki takım gol atmak için yoğun çaba harcamasına rağmen Beyköy Belediyespor kalecisi Efe kurtarışlarıyla ön plana çıktı. Maçın sonlarına Ankara TKİ peş peşe bulduğu gollerle maçı 3-0 yaptı. Maçın bitmesine saniyeler kala Ankara TKİ den bir oyuncu daha kırmızı kart görüp takımını 9 kişi bıraktı. Maçın son düdüğü müsabakayı Ankara TKİ 3-0 kazanmayı bildi.

Beyköy Belediyespor bu mağlubiyetle 8 puanda kaldı. Ankara TKİ ise puanını 35 yaptı.

Önümüzdeki hafta Çilimli Belediyespor kendi evinde Bartınspor ile oynarken Beyköy Belediyespor Eskişehir Üniversitesi ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.