Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele temsilcilerimizden Düzcespor ve Beyköy Belediyespor, bu yıl 11. Grupta mücadele edecek. Bilindiği gibi Düzcespor geçtiğimiz yıl 11. Grupta son haftaya kadar şampiyonluğu kovalamış fakat mutlu sona ulaşamamıştı.

Bu yıl her iki ekibimizde BAL’da iddialı. Bu yıl geçtiğimiz yıla göre daha zor bir gruba düşen temsilcilerimizin grubunda Belediye Safranboluspor, Bartınspor, Tunaspor, İstanbul Beylikdüzüspor, Kozlukspor, Zonguldak Kömürspor, Sultangazispor, Zeytinburnuspor, Geredespor, Tosya Belediyespor gibi güçlü ekipler bulunuyor.

Takımların belli olmasının ardından Bölgesel Amatör Lig’de fikstür çekimi yapıldı. Yapılan fikstür çekiminde temsilcilerimiz ilk hafta maçında karşı karşıya gelecek. 18 Temmuz Şehir Stadından Beyköy Belediyespor ile Düzcespor karşılaşacak. Gruptaki diğer karşılaşmalar ise şu şekilde;

Belediye Safranboluspor- Bartınspor, Tunaspor- İstanbul Beylikdüzüspor, Kozlukspor- Zonguldak Kömürspor, Sultangazispor- Zeytinburnuspor, Geredespor-Tosya Belediyespor.

Haber; R. BAL