Bölgesel Amatör Lig 2011-2012 sezonu bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Yarın oynanacak maçta Düzcespor ve Beyköy Belediyespor 18 temmuz stadında karşı karşıya gelecek. Geçen sezon ligi 2. Sırada bitiren Düzcespor ve 4. Sırada tamamlayan Beyköy Belediyespor sezonun ilk haftasında rakip oldu. İki takımda maç için hazırlıklarını tamamladı.

Kazanan biz olmak istiyoruz

Geçen sezon şampiyonluğu son haftalarda kaybeden temsilcimiz yeni sezona yepyeni bir kadroyla başlıyor. Özgür Oral ve Mustafa Yıldırım takımın başına getirilirken, yepyeni bir kadroyla şampiyonluk için yola çıkılacak. Teknik direktör Özgür Oral ilk maç için çalışmaların tamamlandığını söylerken, yarın oynanacak maçta iki şehrin takımının hem dost hem rakip olduğunu belirtti. Takımda Emin dışında cezalı oyuncu olmadığını ifade eden Oral, sakat oyuncunun olmadığını, Kulüp Başkanı İsmail Bayram ve Nusret Özsoy’un dün takıma moral ziyaretinde bulunduğunu söyledi. “ Biz aynı ilin takımı, hem dost hem rakibiz. Geçen yıl bu dostluk ve rekabet içinde 2 maçta da berabere kaldık. Ancak bu yıl ilk maçta kazanan biz olmak istiyoruz. Kazanmak için sahaya çıkacağız. “ diyen Oral, Düzcespor’un şampiyonluk hedefi ile sezona başladığını da sözlerine ekledi.

İyi oynayan kazansın

Geçen sezonki kadrosundan neredeyse tüm oyuncularla yollarını ayıran Beyköy Belediyespor yeni baştan bir takım kurdu. Geçen sezon ligi 4. Sırada tamamlayan temsilcimiz bu yıl güçlü takımların bulunduğu zorlu grupta mücadele edecek. Tecrübeli hoca Tuğrul Duru’nun yönetiminde dün son idmanını yapan takım maç saatini beklemeye başladı. Takımda moralin yerinde olduğunu, sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığını söyleyen Duru, tam kadro maça çıkacaklarını ve ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyacaklarını belirtti. Duru, “ Beyköy Belediyespor’a yakışan bir oyun ortaya koymak için mücadele edeceğiz. Takımda sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Tam kadro olarak maça çıkacağız. En iyi şekilde oynamaya çalışacağız. İyi futbol oynayarak taraftarların zevkli bir maç seyretmesini istiyoruz. İki takıma da başarılar diliyor iyi olan kazansın diyorum.” Dedi.

Haber; H. İŞCAN