İlk sezonda 3 takımla temsil edilen Düzce de bu sezon 2 takımla ligde yer alacak. Bu nedenle gelecek sezon aynı ligde yer alacak Düzcespor'un ardından Düzce'yi temsil edecek olan ikinci takımı belirlemek için de baraj maçı oynanacak.

Düzce temsilcileri içinde ligi ikinci olarak bitiren Beyköy Belediyespor ile Süper Amatör Şampiyonu Akçakocaspor, önümüzdeki sezon BAL'da yer alacak ikinci takım olabilmek için 8 Mayıs Pazar günü tek maçlık baraj karşılaşması oynayacak.

Pazar günü Beyköy Belediyespor ile BAL'a yükselme maçında oynayacak olan Akçakocaspor'da heyecan dorukta. Akçakocaspor Antrenörü Selahattin Bal, zor bir maçın kendilerini beklediğinin farkında olduklarını söyleyerek “ Elimizden gelen en iyi mücadeleyi vereceğiz” dedi.

Geçen sezonun Süper Amatör şampiyonu olarak bu yıl ilk kez uygulanan Bölgesel Amatör Lige çıkma şansı yakalayan Beyköy Belediyespor, ligi dördüncülükle tamamladı. Beyköy Belediyespor Antrenörü Mustafa Yıldırım, bu maçı çok önemsediklerini bir kez daha vurgularken, “ Maçın favorisi biziz ancak futbolda ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz. Bu nedenle bu maçı çok önemsiyoruz. Her zamanki gibi ciddi bir şekilde hazırlandık.” İfadelerini kullandı.

Haber; R. BAL