DÜZCESPOR 5-0 KAYNAŞLI BELEDİYESPOR

Bölgesel Amatör Lig 11. grupta sahasında Kaynaşlı Belediyespor'u ağrılayan Düzcespor, maçtan 5-0 gibi net bir skorla ayrıldı. Ümraniyespor'un da berabere kalmasının ardından liderle arasındaki puan farkını bire indiren Düzcespor, adım adım liderliğe ilerlemeye başladı. Maçın ilk dakikalarından itibaren baskılı bir oyun ortaya koymaya başlayan Düzcespor müsabakanın henüz altıncı dakikasında Cüneyt ile pozisyona girdi fakat ofsayta takıldı. Ataklarını sıklaştıran Düzcespor 28. dakikada Serhat'ın golü ile 1-0 öne geçti. Bu golün ardından ani bir atak şansı yakalayan Düzcespor Harun'un uzaktan vuruşu ile skoru 2-0 yaptı. Kaynaşlı Belediyespor'un etkisiz kaldığı bu dakikalarda farkı artırma çabasına giren Düzcespor 39.dakikada Cüneyt ile 3. golü buldu. İlk yarı 3-0 Düzcespor'un üstünlüğü ile sona erdi. Müsabakanın ikinci yarısına kaynaşlı Belediyespor başladı. Kaynaşlı Belediyespor etkili bir oyun sergilemek için baskısını kurdu. Fakat bir türlü sonuca gidemedi. Müsabakanın 50. dakikasında Engin skoru 4-0 yaptı. Bu golden sonra oyundan tamamen düşen Kaynaşlı Belediyespor rakibi karşısında üstünlük kuramadı. Müsabakada 81. dakikaya gelindiğinde Düzceli taraftarlar 81. dakika şovu gerçekleştirdiler. Baskı kurmaya devam eden Düzcespor müsabakanın 85. dakikasında beşinci golü buldu. Bu dakikada Ergin durumu 5-0'a getiren golü kaydetti. Kaynaşlı bu golden sonra oyundan tamamen düştü. Maçta başka gol olmadı ve maçı Düzcespor 5-0 kazanarak hanesine 3 puanı yazdırdı.

HENDEK GENÇLİK 3-1 BEYKÖY BELEDİYESPOR

Ligde aldığı başarılı sonuçlarla herkesin beğenisini kazanan ve ligin ilk yarısını lider bitiren Beyköy Belediyespor'da çöküş devam ediyor. Ligin ikinci yarısında oynadığı maçlardan sadece birini kazanabilen Beyköy Belediyespor, Hendek Gençlikspor maçından da mağlubiyetle ayrılarak, düşüşünü sürdürdü. Maçın ilk dakikalarında her iki takımdan da etkili bir atak gelmedi. Beyköy Belediyespor vasat bir oyun oynadığı rakibi karşısında 25. dakikada 1-0 yenik duruma düştü. Beraberlik içi bastıran Beyköy Belediyespor'un ilk yarının son dakikalarında geliştirdiği atakta, Hendek Gençlikspor ceza sahası içinde yaşanan karambolde hakem penaltı kararı verdi. Murat'ın kullandığı penaltıdan kazandırdığı gol ile skor 1-1 oldu. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi takım henüz ilk dakikalarda skoru 2-1 yaptı. Gününde olmayan Beyköy Beldiyespor ev sahibi takıma direnemeyince 85. dakikada yediği golle maçtan 3-1 yenik ayrıldı. Beyköy Belediyespor, lider Ümraniyespor'un puan kaybettiği haftada kazanamayınca şampiyonluk umutlarını tüketmeye başladı.

ARGON'DAN TARAFTARA ÖVGÜLER

Düzcespor'un Kaynaşlı Belediyespor'u 5-0 yendiği maç sonrasında iki teknik adam da mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu. Düzcespor teknik direktörü Aldoğan Argon, kalan maçları da kazanarak şampiyon olmak istediklerini vurguladı. Argon taraftarlara da övgüler yağdırırken, " Beşiktaş'ın Çarşısı nasılsa Düzcespor'unda taraftarı çarşı gibi" dedi. Argon şöyle konuştu; “Biz müsabaka boyunca iyi bir oyun sergiledik ve kazanmak için sahaya çıktık. Rakiplerimiz puan kaybetmiş veya kaybetmemiş bu bizimle ilgili değil. Düzcespor şu anda güzel yerlere gelecek. Sahada bugün 2 farklı görüntü vardı. İlk yarı gol gelesiye kadar doğru dürüst bir oyun ortaya koyamadık. İlk yarıdan memnun değilim. Devre arasında oyuncularım ile görüşmemin ardından baskıyı kurduk ve muhteşem bir oyun ortaya koyduk. İlk yarı kötü bir futbol sergiledik. Ama ikinci yarı çok güzel bir futbol ortaya koyduk. Biz önümüzdeki maçları da kazanmak istiyoruz. Düzcesporlu taraftarların istediği bir takım ortaya çıkarttık. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş'ın taraftar grubu çarşı nasıl destek veriyorsa, Düzcespor'un taraftarları da aynı çarşı gibi.

AKBULUT “MAÇI DÜZCESPOR HAKETTİ”
 

Düzcespor teknik direktörü Aldoğan Argon'un ardından açıklamalarda bulunan Kaynaşlı Belediyespor antrenörü Nedim Akbulut, Düzcespor'un maçı hakkettiğini ve kazandığını dile getirdi. Akbulut şöyle konuştu; “Biz her karşılaşmaya galibiyet ile çıkıyoruz. Fakat bu müsabakada rakibimiz Düzcespor daha baskılı bir futbol ortaya koydu. Düzcespor hak ettiği bir karşılaşmayı kazandı. Sonuçta Düzce'nin takımıyız. Burada dost ortamında bir karşılaşma oldu. Düzcespor müsabakada hırslı olduğunu gösterdi. Futbolcularımda bu hırsa karşılık vermek istedi. Ama Düzcespor'lu futbolcuların profesyonellikleri görüldü. Düzcespor hak ettiği bir karşılaşmayı kazandı"

Haber; R. BAL