Kaynaşlı Belediyespor, Moymulspor ile Kaynaşlı ilçe sahasında oynadığı maçın 8.dakikasında Mustafa Kahraman’ın atığı gol ile 1-0 öne geçerken 22.dakikada rakip Moymulspor yüzde yüz golü atamadı. 32.dakikada Kaynaşlı Belediyespor farkı ikiye çıkaran golü kaçırınca devre Kaynaşlı Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarıda Kaynaşlı Belediyespor atak futbol tercih etti. 65.dakikada Murat Kefeli Kaynaşlı Belediyespor’u 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra Moymulspor bütün riskleri alarak Kaynaşlı Belediyespor üzerine gelmeye başlayınca Kaynaşlı Belediyespor savunmaya çekilerek rakibe gol imkanı vermeyince müsabakayı Kaynaşlı Belediyespor 2-0 galip bitirdi.

Müsabakadan sonra Moymulspor oyuncusu Kaynaşlı Belediyespor oyuncularına kafa atınca ortalık ana baba gününe döndü. Polisler olayları yatıştırmakta bir hayli güçlük çekti. Bunun yanında Kaynaşlı Belediyespor teknik ekibi olayları yatıştırmak için çok uğraş verdi. 2-0 mağlubiyetin verdiği hırsla çirkinlikler yapan Moymulspor oyuncularını polis zor sakinleştirdi.

Beyköy Belediyespor ise deplasmanda Bilecik Bozüyük Vitraspor ile 0-0 berabere kaldı. Birçok gol pozisyonu değerlendiremeyen temsilcimiz galibiyeti kaçırdı. Beyköy Belediyespor bu beraberlikle puanını 5 yaptı.