Sivrikaya Beyköy Belediyespor Pazar günü Kaynaşlı İlçe Sahası’nda Çekmeköy Alemdağspor ile saat 14:00’da oynarken Akçakocaspor, Ankara Pursaklaspor’a konuk olacak. İki takımımız da Çarşamba günü Akçakoca İlçe Sahası’nda 0-0 kalırken bu hafta sonu alacağı sonuçların kendileri adına çok önemli olduğu öğrenildi.

Ligde Sivrikaya Beyköy Belediyespor 21 puana sahip olurken, Akçakocaspor 15 puana sahip. Pazar günü oynayacakları müsabakalarda, Akçakocaspor’da Cüneyt ve Mahsun cezalı oldukları için forma giyemeyecekler. Sivrikaya Beyköy Belediyespor’da ise Burak Boz ve Bülent Çakmak sakat durumda, Bünyamin’in ise oynayacak hale geldiği öğrenildi. Sivrikaya Beyköy Belediyespor’un yeni transferi Hakan Sarıgül’ün lisansını bugün çıkararak idmanlara çıkacağı Sivrikaya Beyköy Belediyespor Kulübü tarafından açıklandı.

Sivrikaya Beyköy Belediyespor Başkanı Mehmet Keskin, Düzcespor’un eski oyuncusu Hakan ile anlaştıklarını Hakan’ın takıma katkısının olacağını söylerken, “Bu mevkide alternatifimiz yoktu. Hakan’ı alarak bu sorunumuzu çözdük” dedi.