Kaynaşlı ilçe sahasında saat 14:00’da oynanan Kaynaşlı Belediyespor Anadolu Üniversitesi müsabakasına hızlı başlayan takım Kaynaşlı Belediyespor olurken iki kanattan getirdiği toplarda rakip kalede tehlikeli pozisyon üretmesine rağmen gol atma becerisi gösteremedi. İlk yarıda Kaynaşlı Belediyespor baskısı gol getirmeyince devre 0-0 sonuçlandı.

İkinci yarıya Anadolu Üniversitesi, Kaynaşlı Belediyespor kalesine gittiği anlarda ceza sahasının üzerinden serbest vuruştan nefis bir gol atarak 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu golden sonra baskısını rakip kalede artıran Kaynaşlı Belediyespor bir türlü aradığı golü bulamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Kaynaşlı Belediyespor bu mağlubiyet ile 6 puanda kaldı.

Bir başka mücadele de Beyköy Belediyespor ile Kütahya Üniveristesi arasında oldu. Beyköy Belediyespor deplasmanda Kütahya Üniversitesi ile karşılaştı. İlk yarsısı 0-0 sonuçlanana karşılaşmada ikinci yarıda Beyköy Belediyespor birçok pozisyonu cömertçe harcayarak kalesinde iki gol görüp rakibi Kütahya Üniversitesi’ne 2-0 mağlup oldu. Pazar günü oynanan maçlarda mağlup olan Bal takımlarımız haftayı puansız kapattı.