Derince Belediyespor 0 - 2 Düzcespor, Ümraniyespor 5 - 2 Küçükköyspor,

Düzcespor Kocaeli'nde Derince Belediyespor ile karşılaştı. Sahaya, Cengiz, harun, Erhan, Kubilay, serhat, Hasan, Adem, Cüneyt, Engin, Ergin ve Fırat on biri ile çıkan ve maçın ilk dakikalarında etkili ataklar geliştiren Düzcespor gol için bastırdı. İlk yarının 33. dakikasında atak şansı yakalayan Düzcespor, Cünayt'in pasında topla buluşan Adem'in güzel golü ile 0-1 öne geçti. Bu golün üzerinden çok geçmeden 40. dakikada Ergin ile atağa geçen Düzcespor'da, Ergin'in ara pası ile buluşan Engin kalecinin sağından topu ağlara göndererek skoru 0-2 yaptı. Derince Belediyespor'un farkı azaltma çabaları etkisiz kalınca ilk yarı Düzcespor'un 0-2 lik üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarı gol sesi çıkmadı ikinci yarıya da Düzcespor hareketli başladı. Düzcespor'un farkı artırmak için ataklar geliştirdiği 65. dakikada hakem Serhat'ın hareketine kırmızı kart gösterince Düzcespor kalan dakikaları 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Maçın uzatma anlarında Derince belediyespor'un atağında kazandığı golü hakem saymayınca maç 0-2 Düzcespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Ümraniyespor şampiyon

Oynanan 25. hafta maçlarıyla 11. grupta şampiyon artık kesinleşti. Küçükköyspor'u 5-2 yenen Ümraniyespor şampiyonluğunu ilan etti. Bu hafta bütün umutlar Ümraniyespor'un puan kaybetmesine bağlanmıştı. Liderle arasında 5 puan fark olan Düzcespor'da kalan son hafta da şampiyonluk gelebilir umutları hiç tükenmedi tki dün oynanan maça kadar. Düzcespor, Derince Belediyespor karşısında galip durumdayken bütün gözler Ümraniye maçından çıkacak sonuca odaklandı. Beklenen olmadı ve Ümraniyespor Küçükköyspor'u yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Ümraniyespor ligin bitmesine 1 hafta kala 59 puana ulaşarak şampiyon oldu ve 3. lige yükseldi. 54 puana yükselen Düzcespor'un ise ligi 2. sırada bitirmesi kesinleşti.

Kocaeli Bş. B. Kağıtspor 3 - 1 Kaynaşlı Belediyespor,

BAL temsilcimiz Kaynaşlı Belediyespor 25. hafta maçında Kağıtspor karşısında mücadele verdi. Kocaeli takımları arasında ligden düşmesi kesinleşen Kağıtspor karşısında ilk dakikalarda etkili olan Kaynaşlı Belediyespor, ilk dakikalarda kurduğu baskının sonucunu 15. dakikada gördü. Kaynaşlı Belediyespor Hüseyin ile 0-1 üstünlük sağladı. İlk yarının sonlarına kadar üstünlüğünü koruyan temsilcimiz 42. dakikada ev sahibi Kağıtspor'un beraberlik golüne engel olamadı. ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda Kaynaşlı Belediyespor vasat oyun sergiledi.Rakibi karşısında etkili atak geliştiremeyen temsilcimiz ikinci yarının son dakikalarına doğru yediği üst üste gollerle sahadan 3-1 yenik ayrıldı. Ligden düşmesi zaten kesin olan Kaynaşlı Belediyespor son haftaya yine 22 puanla 12. sırada girdi.

Beyköy Belediyespor 3 - 1 Hereke Yıldızspor

BAL 11. grupta sezona çok iyi başlayan ancak 2. devre taraftarını hüsrana uğratan Beyköy Belediyespor kendi sahasındaki son maçını Hereke Yıldızspor ile oynadı.Beyköy Belediyespor 18 Temmuz stadında Hereke Yıldızspor'u ağırladı. İlk yarının hemen başında atak şansı yakalayan Beyköy Belediyespor bu atağı gole çevirerek erken golü buldu. Maçın daha 2. dakikasında Soydan ile 1-0 öne geçen Beyköy Belediyespor bu golün sevincini tam yaşayamadan kalesinde beraberlik golünü gördü. 1-0 lık üstünlüğünü koruyamayan temsilcimiz ilk yarıyı 1-1 berabere tamamladı. İkinci yarıya yine Beyköy Belediyespor hızlı başladı. 65. dakikada Beyköy Belediyespor Osman'ın attığı golle yine üstünlüğü sağladı.2-1 galip oynayan temsilcimiz rakip kaleye kurduğu baskının sonucunu 75. dakikada yine Osman'la bulduğu 3. golle gördü.Ligde artık hedefi kalmayan Beyköy Belediyespor prestij maçını galibiyetle kapatarak iç sahadaki son maçında aldığı galibiyeti taraftarlarına hediye etti.

Haber; R. BAL