İstanbul Takımı Yeşilköy takımına karşı mücadele veren Kaynaşlı Belediyespor müsabakaya mutlak 3 puan için çıktı. Müsabaka Kaynaşlı ilçe sahasında oynandı. Maçta rakip Yeşilköyspor 20.dakikada attığı gol ile 1-0 öne geçmeyi başardı. 32.dakikada Yeşilköy takımı ikinci golü bularak durumu 2-0 yaptı. Bu golden sonra Kaynaşlı Belediyespor atak üzerine atak oynamasına rağmen ilk yarı rakip Yeşilköy takımının 2-0 üstünlüğü ile bitti. İkinci yarıda atak oyununu sürdüren Kaynaşlı Belediyespor bir türlü aradığı golü bulamayınca müsabakayı 2-0 kaybetti.

Beyköy Belediyespor İstanbul takımı Alibeyköy ile deplasmanda oynadı. İlk yarı karşılıklı ataklarda gol sesi çıkmayınca devre 0-0 sonuçlandı. İkinci yarıya Alibeyköy takımı baskılı başladı. 48.dakikada yapılan ortaya kafa vuran rakip oyuncu takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. Bu golden sonra oyundan düşen ve kalecisinin gününde olmaması nedeni ile kalesinde peş peşe üç gol görün Beyköy Belediyespor lehine durum 4-0 oldu. Müsabakanın 81.dakikasında kelesinde bir gol daha gören Beyköy Belediyespor, Alibeyköy karşısında 5-0 mağlup duruma düştü. Bu dakikadan sonra oyunda başka gol olmayınca Beyköy Belediyespor sahadan 5-0 mağlup ayrıldı.

Bu müsabaka öncesi takımla İstanbul deplasmanına gitmeyen Teknik Sorumlu Adnan Özel’in istifa ettiği ve bu istifayı Başkan Osman Yavuz’un doğruladığı öğrenildi.
Düzce Süper Amatörde Nurettin Zafer Sahasında oynanan maçta Pandul İnşaat Elmacıkspor Bahçeköyspor’u 2-0 yenip puanını 20 yaparak ligde ikinci sıraya yükseldi