Kaynaşlı ilçe sahasında oynanan Sivrikaya Beyköy Belediyespor Bağlum maçında maçın hakeminin çok kötü bir yönetim gösterdiği maçta Sivrikaya Beyköy Belediyespor oyuna iyi başladı. İki kanadı iyi kullanan Sivrikaya Beyköy Belediyespor rakibin üzerine gitmesine rağmen kaçırdığı goller saç baş yoldurdu.

Maçın 36. Dakikasında sağ kanattan Gökhan iyi bir orta yaptı. Bu ortayı Umar iyi vuruş ile topu ağlara yolladı. Ağlara giden topu maçın hakemi gol vermesine rağmen yardımcı hakem golü iptal ettirdi. Bu pozisyona çok itiraz eden kenar yönetim ve oyuncular yapılan itiraz sonucu değiştirmedi.

Müsabakanın 40. dakikasında savunmanın arkasına atılan topta pozisyonun çaprazda olmasına rağmen kaleci Ufuk rakibin ayaklarına hamle yapınca maçın hakemi penaltı noktasını gösterip Sivrikaya Beyköy kalecisine kırmızı kart gösterdi. Penaltıyı kullanan Bağlum oyuncusu takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca devre Bağlupspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarı, rakibine 10 kişi ile mücadele eden Sivrikaya Beyköy Belediyespor yine de rakibi karşısında baskılı oynadı. Girdiği pozisyonları gole çeviremeyen Sivrikaya Beyköy Belediyespor maçın 80 ve 87. dakikalarında kalesinde iki gol daha görüp rakibi Bağlumspor’a 3-0 yenildi.

Müsabakadan sonra taraftarların maçın hakemine büyük tepki gösterdiği görüldü.

Akçakocaspor İstanbul deplasmanında iyi oyun oynadığı ve iyi mücadele ettiği öğrenildi. İlk yarıda karşılıklı ataklarda iki takımda gol atma becerisi gösteremeyince devre 0-0 sona erdi.
İkinci yarıda İstanbul Modafenspor oyunda ağırlığı koymaya başlayınca maçın 81. dakikasında 1-0 öne geçti. Golden sonra hücum oynayan Akçakocaspor, savunmasını öne çıkardığı anlarda kalesinde peş peşe iki gol görüp durum 3-0 oldu. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Akçakocaspor Modafenspor’a 3-0 yenildi.