DÜZCESPOR'DAN GOL ŞOV

Bölgesel Amatör Lig 11. grupta Düzcespor 19. hafta maçında Körfez Hereke Yıldızspor'u ağırladı. Maçın genelinde üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz ilk dakikalarda oyuna ağırlığını koydu. 23. Dakikaya kadar karşılıklı ataklarla geçen maçta bu dakikada Mustafa Düzcespor'u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra rakip kaleyi adeta abluka altına alan Düzcespor 31. dakikada yakaladığı fırsatı bu kez Fırat ile gole çevirdi. Maçta 2-0 üstün oynayan Düzcespor 37. dakikada Engin ile atak şansı yakaladı. Orta sahadan topu sürerek Hereke Yıldızspor'un defansını ve kalecisini çalımlayan Engin bu güzel hareketleri golle süsleyerek takımını 3-0 lık üstünlüğe taşıdı. İlk yarının son dakikalarına doğru 43. dakikada bir gol şansı daha yakalaya Düzcespor Kubilay'ın mükemmel golü ile skoru 4-0 yaptı. Gol şansı yakalayamayan Hereke Yıldızspor temsilcimiz karşısında varlık gösteremeyince ilk yarı 4-0 Düzcespor'un üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya 4-0'ın verdiği rahatlıkla başlayan Düzcespor yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremeyince farkı artıramadı. Düzcespor ilk yarıda attığı gollerle maçı 4-0 kazanarak puanını 40'a çıkardı.

Golleri İzlemek İçin Tıklayın...

BEYKÖY BELEDİYESPOR ÜMRANİYE'DE DİRENEMEDİ

Bölgesel Amatör Lig 11. grup 19. hafta maçında Beyköy Belediyespor lider Ümraniyespor ile deplasmanda karşılaştı. Bütün hesaplamaları lider Ümraniyespor'u yenerek Düzce temsilcilerinden birinin lider olması üzerine yapan ve maça mutlak üç puan parolası ile çıkan Beyköy Belediyespor, ilk dakikaları ortada başlayan maçta etkili bir atak geliştiremedi. Daha etkili görünen ev sahibi takım 22. dakikada 1-0 öne geçti. Golden sonra beraberlik için yüklenen Beyköy Belediyespor 26. dakikada Osman'la beraberliği sağladı. Bu golden iki dakika sonra Ümraniyespor'un atağına engel olamayan temsilcimiz 2. golü kalesinde gördü. Beyköy Belediyespor'un tekrar beraberliği sağlama çabaları sonuç vermedi ve ilk yarı 2-1 Ümraniyespor'un üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıya yine üstün başlayan Ümraniyespor 51. dakikada kazandığı golle 3-1 öne geçti. Farkı azaltma çabasına giren Beyköy Belediyespor 87. dakikada Serkan'la skoru 3-2 yaparken, uzatma dakikalarında rakibinin golüne engel olamayınca maçtan 4-2 yenik ayrıldı. Ligdeki en zor maçlarından birini oynayan ve 5. mağlubiyetini alan Beyköy Belediyespor bu yenilgiyle 36 puanda kaldı. Ümraniyespor ise 41 puana çıkarak liderliğini sürdürdü.

KAYNAŞLI BELEDİYESPOR SON DAKİKADA YIKILDI

Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Kaynaşlı Belediyespor, Kocaeli'nde Çenesuyu Plajyoluspor ile karşılaştı. Maçın ilk dakikaları ortada başladı. İki takımda etkili bir atak geliştiremeyince üstünlük sağlayamadı ve ilk yarı 0-0 sonuçlandı. İkinci yarıda da oyun geneli ortada geçti. Kaynaşlı Belediyespor yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremedi. İkinci yarının son dakikalarına kadar iki takımda birbirine üstünlük sağlayamadı. Maçın bu skorla biteceği düşünülürken uzatma dakikalarında Çenesuyu Plajyoluspor ani bir atak şansı yakaladı. Ev sahibi takım Zurap'ın golüyle skoru 1-0 yaptı. Kaynaşlıspor bu sonuca rağzı oldu ve maç 1-0 Çenesuyu Plajyoluspor'un üstünlüğü ile sona erdi. Ligde istikrarı bir türlü yakalayamayan Kaynaşlı Belediyespor geçen hafta Ramispor'u 3-0 yenerken bu haftayı ise yenilgi ile kapattı. Son dakikada 1 puandan olan Kaynaşlı Belediyespor 21 puanda kalarak tekrar 11. sıraya geriledi.

Bölgesel Amatör Lig 11. grupta 19 hafta maçları tamamlandı. Oynanan karşılaşmalardaki toplu sonuçlar şu şekilde.

26248

Oynanan karşılaşmaların ardından puan durumu şöyle oluştu.

26249

Haber; R. BAL