Bölgesel Amatör Lig’de 2. Hafta heyecanı yarın oynanacak maçlarla devam edecek. Temsilcilerimizin bulunduğu 13. Grupta, bu hafta alınacak sonuçlarla sıralamada değişiklikler olabilir.
Düzcespor - Belediye Safranboluspor
Geçen hafta Beyköy Belediyespor’u 3-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Düzcespor bu hafta Belediye Safranboluspor ile yine 18 Temmuz stadında karşılaşacak. Safranboluspor ise ilk maçta Bartınspor’a 2-0 yenilmişti. Düzcespor 3 puanla 2. Sırada, Safranboluspor ise puansın 10. Sırada yer alıyor.
Tosya Belediyespor – Beyköy Belediyespor
Ligin ilk maçında aldığı yenilgiyle şanssız bir şekilde başlayan ve son sırada kendine yer bulan Beyköy Belediyespor, bu hafta deplasmanda Tosya Belediyespor ile karşılaşacak. Temsilcimizin rakibi geçen hafta oynadığı Geredespor maçından 1 puan çıkarınca 7. Sıraya yerleşti.
İstanbul Beylikdüzüspor – Kozluspor
Geçen hafta Aynı ilin temsilcisi olduğu Zonguldak Kömürspor ile karşılaşan ve bu derbiden 4- lik galibiyetle ayrılan Kozluspor, bu hafta deplasmanda İstanbul Beylikdüzüspor ile karşılaşacak. İlk hafta aldığı galibiyetle averaj farkıyla liderliğe oturan Kozluspor bu maçta galibiyet alarak liderliği kaptırmamak niyetinde. Beylikdüzüspor ise, geçen haftayı yenilgiyle kapatınca 9. Sırada yer aldı.
Bartınspor – Tunaspor
Bartınspor ilk haftayı galibiyetle kapatan takımlardan biri. Safranboluspor’u 0-2 yenince averaj farkıyla 3 puanlı takımlar arasında kendine 4. Sırada yer buldu. Bartınspor’un bu hafta ağırlayacağı Tunaspor ise geçen haftaki 3-1 lik galibiyetin ardından 3. Sıraya yerleşti.
Zonguldak Kömür – Sultangazi
Geçen haftayı galibiyetle kapatan takımlardan biri olan Sultangazi, Kömürspor’a konuk olacak. Sultangazi 3 puanla 5., Kömürspor ise puansız olarak 11. Sırada yer alıyor.
Zeytinburnuspor – Geredespor
İstanbul temsilcilerinin arasında en favori olarak gösterilen Zeytinburnuspor aldığı yenilgi ile ilk hafta da hüsrana uğradı. Bir diğer İstanbul temsilcisi Sultangazi’ye yenilen Zeytiburnuspor 8. Sırada yer alıyor. Geredespor ise 1 puanla 6. Sırada.

 

Haber; R. BAL