Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden temsilcimiz Beyköy Belediyespor 20. hafta maçında, Adapazarıspor ile karşı karşıya geldi. Bunun yanında son haftalarda başarı grafiğini yükselterek üst üste galibiyetler alan diğer temsilcimiz Akçakocaspor ise, Çatalcaspor ile karşılaştı.
 
Adapazarıspor - Beyköy Belediyespor karşılaşmasının 14. dakikasında Adapazarıspor, Okan Çebi'nin kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Beraberlik golü arayan temsilcimiz Beyköy Belediyespor, etkili ataklarla rakip kaleyi yokladı. İlk yarı bu skorla sonraerdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibimiz sahaya gol aramak için çıktı. Karşılaşmanın 68. dakikasında Bahadır Kıyak ile beraberliği yakalayan Beyköy Belediyespor, rakibin üstünlük golü arayışlarına engel olmayı başardı.Beraberlik golünün hemen ardından 69. dakikada Selim'in kaydettiği golle temsilcimiz önde geçti.
 
Adapazarıspor'un etkili ataklarını başarılı bir şekilde durduran temsilcimiz, maçın son dakikasında Ahmet ile farkı ikiye çıkardı. Rakip takım Adapazarıspor, 90. dakikada kazandığı penaltıyı değerlendiremedi ve müsabaka 3-1 Beyköy Belediyespor'un üstlünlüğüyle sona erdi.
 
Son haftalarda olumlu sonuçlar elde ederek başarı grafiğini yükselten bir diğer temsilcimiz Akçakoca ise kendi sahasında karşılaştığı rakibi Çatalcaspor ile oynadığı maçta gol sesi çıkmadı. Karşılaşma 0-0 berabere biterken temsilcimiz haftayı 1 puanla kapattı.

Haber: S. KAŞKIR