Beyköy'e bir darbe daha

Bölgesel Amatör Lig 10. Grubun favori takımlarından ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından olmasına rağmen son haftalarda beklenen istikrarı sağlayamayan Beyköy Belediyespor bir alt sırada bulunan (4) Kütahyaspor'la berabere kalmasıyla şampiyonluk yolunda büyük bir kayıp yaşadı.

Maçın 23. dakikasında Fatih Tüfek'ten gelen golle 1-0 geriye düşen temsilcimiz, rakip kalede beraberlik golü aradı. ilk yarıda hedefi olan beraberlik golünü atamayan Beyköy Belediyespor, maçın ilk yarısını 1-0 rakip Kütahyaspor'un üstünlüğüyle kapattı.

Maçın ikinci yarısında karşılıklı ataklar devam etti. Kütahyaspor farkı açma yolunda kalemizi yoklarken Beyköy Belediyespor ise beraberliği yakalamak adına ataklar yaptı. Beklenen gol 78. dakikada Bahadır Altın'dan geldi. Skorda eşitliği sağlayan Beyköy Belediyespor öne geçmek için baskısını sürdürdü. Ancak maçın kalan dakikalarında gol sesi çıkmadı ve her iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı. Temsilcimiz puanını 42'ye çıkartırken sıralamadaki yerini korudu. 3. sırada kalan Beyköy Belediyespor ile lider Çıksalın arasındaki puan farkı 9'a yükseldi.

Akçakoca deplasmandan mağlup döndü

Akçakocaspor BAL 23. Hafta maçında deplasmanda AsAkyazıspor ile oynadı. Temsilcimiz 21 dakikada As Akyazısporlu Sinan Koç attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. 24. dakikada Akçakocaspor gole karşılık verdi ve Volkan'ın attığı golle skor eşitlendi. Maçın ilk yarısı berabere bitti. İkinci yarının 65. dakikasında As Akyazıspor Muhammet Çetin Polat'ın attığı golle üstünlük sağladı.. 2-1 skorla tamamlanan maçtan temsilcimiz Akçakocaspor mağlup döndü. 

Haber: S. KAŞKIR