Geçen hafta Kütahyaspor ile 1-1 berabere kalarak son haftalarda puan kayıpları yaşayan Beyköy Belediyespor bu hafta Sağlıkspor ile deplasmanda karşılaştı.

Kötü gidişata son verdi:4-1

Maçın henüz 11. dakikasında gelen güzel golle 1-0 öne geçen temsilcimiz maça moralli başladı. Rakibin beraberlik golü arayışının netice vermemesi üzerine 23. dakikada atılan bir gol daha temsilcimiz Beyköy Belediyespor'u 2-0 üstünlüğe taşıdı. Karşı sahada baskı kurmaya çalışan rakip Sağlıkspor, 42. dakikada gelen gole engel olamayınca Beyköy Belediyespor maçın hakimiyetini tamamen eline aldı ve durumu 3-0 yaptı. Eskişehir Sağlıkspor'un ani atakla yaptığı başarılı hücum sonrasında aynı dakikada ilk golünü attı ve skor 3-1 oldu. İlk yarıda rakip Sağlıkspor, arttırdığı etkili ataklarına rağmen başka gol atamadı ve devre 3-1 Beyköy Belediyespor2un üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıya üsünlüğü korumak için çıkan temsilcimiz Beyköy Belediyespor, 80.dakikada attığı golle maçın sonucunu belirledi ve durumu 4-1 yaptı. Bunu yanında 63. dakikada Eskişehir Sağlıkspor oyuncusu Gökhan Ayhan'ın kırmızı kart görmesiyle rakip maça 10 kişi devam etti. Maçın kalan dakikalarda başka gol düdüğü çalmadı ve Beyköy Belediyespor son haftalardaki kötü gidişatına farklı bir galibiyetle dur dyerek hanesine 3 puan yazdırdı.

Akçakoca yendi

Akçakocaspor kendi sahasında Esk.Demirspor’u ağırladı.Bölgesel amatör futbol ligi 10. Grupta Beyköy Belediyespor’u geçme mücadelesi veren Akçakocaspor’un ligin bitimine 3 hafta kala kendi sahasında oynadağı Eskişehir Demirspor maçını kazanarak mücadeleden çekilmediği gösterdi. Akçakoca'da oynanan Maçın ilk yarısında temsilcimiz gol sesi çıkmadı. İkinci yarının ilk dakiklarında üst üste attığı golle üstünlük elde etti. 50. dakikada gelen golle Akçakocaspor 1-0 öne geçti. 55. dakikada atılan golle Akçakocaspor skoru 2-0'a çıkartı. Maç Akçakocaspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Haber: S. KAŞKIR